Filter
EMBA
Studietype: alle Hastighed: alle

Informationssystemer-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

For fagfolk, der står over for en beslutning mellem at fremme deres uddannelse og holde deres nuværende fuldtids karriere, giver en Executive Master of Business Administration programmet et alternativ. En EMBA er velegnet til erfarne fuldtidsansatte og giver dem mulighed for at tage kurser hver uge for at imødekomme deres arbejdsplan.

Fremtidsstudenter kan måske undre sig: "Hvad er en EMBA i informationssystemer?" De, der er interesserede i at forfølge en karriere i IS-fokuseret ledelse, ville få gavn af dette program. Kurser typisk fokuserer på moderne IS principper og design og deres applikationer i retning af virksomhedsledelse og organisatorisk effektivitet. Databasestyring, netværkskommunikation og dataanalyse er alle facetter af det materiale, der ofte dækkes.

Nogle af de fordele, som studerende, der tager en EMBA i informationssystemer kan nyde, er at udvikle vigtige faglige færdigheder med strategisk beslutningstagning, kritisk tænkning og interpersonel kommunikation. De kan også udvide deres styringsværktøj med en forståelse af moderne netværk og databasearkitekturer og hvordan de bruges.

Registrerings- og undervisningsomkostningerne for en EMBA i informationssystemer varierer fra en skole til en anden. Studerende kan forvente at tage cirka to år at færdiggøre programmet, men de bør gøre forskning på de skoler, de er interesserede i at finde detaljer om programmet og omkostningerne.

Med en EMBA i informationssystemer, kan kandidater finde mange muligheder for karriere i it projektledelse og business analyse. En it-chef eller chefinformationschef kan være ansvarlig for at overvåge og analysere cybersecurity-løsninger inden for virksomheden eller for virksomhedens kunder. It-chefer arbejder også på at uddanne og lede nyt personale ved hjælp af eller vedligeholdelse af selskabets informationssystemer. Endelig finder dataanalytikere arbejde på virksomheder, der beskæftiger sig med behandling og håndtering af store data for kunder.

Studerende har mange ressourcer til at henvende sig til online for at finde ud af mere om en EMBA i informationssystemer og hvor man skal tage et sådant program. For at finde muligheder for online læring, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Informationssystemer

IIMT University of Fribourg

Executive MBA giver deltagerne de analytiske, funktionelle og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for succes i en stadig mere kompleks og global ikt ... [+]

Executive MBA i IKT eller Utility Management

Leder du efter en faglig udfordring og karriere ekstraudstyr? Derefter få din Executive MBA, i informations- og kommunikationsteknologi (ICT) eller Utility Management, og blive en del af vores netværk! Executive MBA giver deltagerne de analytiske, funktionelle og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for succes i et stadig mere komplekst og globalt IKT samt utility business og management miljø. Executive MBA i IKT eller Utility Management repræsenterer i alt 15 kursus uger med 30 moduler og kan afsluttes på deltid på fuld tid. Programmerne arrangeres i ugentlige blokke (mandag til lørdag), med hver blok bestående af to moduler. Halvdelen af ​​klassetiden er afsat til erhvervelse af ny viden inden for det pågældende fagområde, mens den resterende tid er afsat til praktisk arbejde og casestudier (i IKT eller Utility Management).... [-]

Schweiz Fribourg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk