MBA i informationssikkerhed-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i informationssikkerhed-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i informationssikkerhed

En EMBA er en prestigefyldt grad tilgængelig for alle, der har afsluttet en bachelorgrad. Ved at bygge på elevernes tidligere erfaringer forbedrer dette program forståelsen og gør dem eksperter på deres valgte område.

Hvad er en EMBA i sikkerhed? Typisk designet til at give elever ekspertviden om enhver form for sikkerhed fra IT til beskyttelse, bruger dette program normalt kurser som risikovurdering og ledelse for at hjælpe eleverne med at udvikle en dybere forståelse af emnet. Studerende kan også studere kriminel procedure, computer programmering og international sikkerhed for at afrunde deres omfattende forståelse af forskellige niveauer af sikkerhed.

Mens de er indskrevet i en EMBA i sikkerhed, dyrker de sædvanligvis flere nøglekompetencer, der kan hjælpe dem med at udmærke sig i deres valgte karriere. Analytisk tænkning og problemløsningskompetencer kan hjælpe eleverne med at identificere trusler og skabe løsninger hurtigt, hvilket muligvis fører til jobpromoteringer i fremtiden. Time management færdigheder kan være nyttige i både personlige og faglige bestræbelser.

Fordi ingen to universiteter er de samme, varierer prisen for en EMBA-programmer drastisk. For at bestemme den nøjagtige pris for en grad er det normalt bedst at kontakte potentielle skoler direkte.

Med teknologien vokser hurtigt, fortsætter efterspørgslen efter jobkandidater med EMBA'er i sikkerhed at vokse. Mange studerende forfølger karriere som software sikkerhedsingeniører. Nogle vælger at blive informationssikkerhedsanalytikere, og andre finder job som sikkerhedsarkitekter. Dem, der stiger til ledende stillinger, kan blive overordnede sikkerhedsinformatører. Positioner som penetrationstestere eller informationskriminalitetsforskere kan også være tilgængelige.

Med stigningen i digital teknologi tilbyder universiteter online kurser for at give de studerende global adgang til en god uddannelse. At tage klasser online giver typisk eleverne mulighed for at afbalancere deres uddannelse med deres familier og karriere. For at finde det rigtige universitet, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Executive MBA ledelse og cybersikkerhed

Ionis School of Technology and Management
på universitet Fuldtid 15 - 18 måneder September 2019 Frankrig Le Kremlin-Bicêtre

De MBA Management og Cyber-sikkerhed tog eksperter, der vil være i stand til at tilbyde et sikkert miljø til indsatserne og udfordringer i udviklingen af ​​den moderne virksomhed. [+]

Igen ny pædagogisk tilgang verden

Fleksibiliteten i dagens træning: til hver sin rytme og hans liv

1 dynamiske model: workshops, workshops og projekter Bæredygtig tempo 1: 1 aften om ugen (3h) + 1 lørdag om måneden (7h) 1 træning for ledere: træningstid er foreneligt med de faglige mål (15 til 18 måneder afhængigt af tilbageholdenhed integration) 1 tilpasningsdygtige model: systemet tillader både ansigt-, at fjernbetjeningen for alle hændelser, herunder projekter til at beskæftige sig med en uforudset 1 fleksibel uddannelse: Det er muligt at nå vejen under træning

Den "PLUS"

Personlig udvikling / Ledelse Coaching for realiseringen af ​​professionelle projekt Stigning i ledelsesmæssige og teknologiske færdigheder Et valg af 4 MBA i hjertet af digitale transformationer En uge på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai) ... [-]