MBASTUDIES.DK

Energiledelse i Tunesien - Energiledelse-uddannelser i Tunesien Energiledelse

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

Disse dage verden er på vej mod energikrise. Derfor er masser af arbejde, der gøres på området for energistyring. Denne nye spirende felt kræver erhvervsfolk sammen med relevant viden til at yde passende støtte. Holde dette i tankerne MBA i Energi Management blev designet.

Tunesien officielt Republikken Tunesien er det mindste land i Nordafrika. Det er et Maghreb land omkranset af Algeriet i vest, Libyen mod sydøst og Middelhavet mod nord og øst. På universitetsniveau i Tunesien den første cyklus af studier i det akademiske strøm er på to år, hvilket fører til tildeling af diplom d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Energiledelse i Tunesien - Tag din EMBA i Tunesien. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Energiledelse, Tunesien Filter

EMBA i energiledelse

German Business School
på universitet Deltid 2 år September 2019 Tunesien Tunis

Den største inden for vores EMBA i Energy Management-adresser til medarbejdere, der arbejder i offentlige organisationer eller (energikrævende produktion) virksomheder med speciale i affaldshåndtering, energiforbrug, indkøb, vandbesparelser og energieffektivitet.