MBASTUDIES.DK

Energiledelse Tunis - Energiledelse-uddannelser i Tunis Energiledelse, Tunis

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

Disse dage verden er på vej mod energikrise. Derfor er masser af arbejde, der gøres på området for energistyring. Denne nye spirende felt kræver erhvervsfolk sammen med relevant viden til at yde passende støtte. Holde dette i tankerne MBA i Energi Management blev designet.

Tunesien (arabisk: تونس Tunis) officielt kendt som Den Tunesiske Republik (arabisk: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), er et land i Nordafrika, der har en Middelhavet kystlinje i centrum af Middelhavet Afrika. Siden uafhængigheden fra den franske i 1956, har tunesiske uddannelsessektoren vist stor fremgang. Optagelsesprocessen styres centralt via det nationale universitet orientering system.

Tunis er pioner inden for virtuelle uddannelse og giver mange college kurser online. Da det er hovedstaden i Tunesien, der er også mange af standard universiteter og befolkning på omkring 76.000 studerende.

Energiledelse Tunis - Tag din EMBA i Tunis. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Energiledelse, Tunis Filter

EMBA i energiledelse

German Business School
på universitet Deltid 2 år September 2019 Tunesien Tunis

Den største inden for vores EMBA i Energy Management-adresser til medarbejdere, der arbejder i offentlige organisationer eller (energikrævende produktion) virksomheder med speciale i affaldshåndtering, energiforbrug, indkøb, vandbesparelser og energieffektivitet.