Filter
EMBA
Studietype: alle Hastighed: alle

Energiledelse-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En Executive Master i Business Administration er designet til at arbejde fagfolk, der ønsker at tage deres karriere til næste niveau. Ved at designe kurser og projekter, der accentrerer eksisterende ekspertise, kan eleverne forvente at få yderligere viden og erfaring til at skubbe dem for at lykkes.

Hvad er en EMBA i Energistyring? Denne grad fokuserer på at udvide viden om, at højere medarbejdere, som ledere og ledere, allerede har skaffet sig fra deres tid på arbejdspladsen. Kursusarbejdet og gruppearbejdet fokuserer på at hjælpe eleverne effektivt og effektivt at styre deres virksomheds energi effektivt. Programmet søger at hjælpe eleverne med at oprette og gennemføre en plan inden for energistyring.

Dem, der forsøger et EMBA i Energistyring, kan forvente at lære forskellige finansielle komponenter, som f.eks. Forståelse af pengestrømme og resultatopgørelser, hvilket kan være nødvendigt, når de arbejder på executive level. Desuden kan de lære at arbejde godt på et hold, da gruppearbejde ofte er en del af læseplanerne. Endelig kan de lære centrale ledelsesevner, som kan oversætte godt til en højere position.

Omkostningerne varierer afhængigt af hvilken institution man vælger at deltage i. Graden tager typisk to år, hvis en studerende arbejder i sin nuværende stilling på samme tid.

Energistyring er et varmt emne i denne dag og alder. Ændring i et hurtigt tempo, fagfolk skal holde deres fingre til puls af markedet for at træffe forretningsbeslutninger, der kan påvirke deres organisation positivt. Studerende, der afslutter denne grad, kan betragtes som konkurrencedygtige kandidater til efterspurgte ledende, ledelsesmæssige og finansielle holdninger inden for organisationer. Fordi dette emne er så dynamisk, kan de, der har gennemført dette EMBA, være særligt værdifulde på arbejdsmarkedet.

Hvis du er interesseret i at arbejde mod en EMBA i Energy Management, tilbyder en række institutioner denne grad. Start med at søge skole på lokalt eller virtuelt niveau. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere Minimer

1 Resultater i Energiledelse

German Business School

Den største inden for vores EMBA i Energy Management-adresser til medarbejdere, der arbejder i offentlige organisationer eller (energikrævende produktion) virksomheder me ... [+]

EMBA i Energy Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program henvender virksomhedernes ledere, nuværende og kommende ledere, der giver dem mulighed for at opnå denne prestigefyldte grad, samtidig med at holde deres eksisterende fuldtidsjob.

EMBA program fokuserer på at forbedre deltagernes strategiske ledelse tænkning, som vil give dem mulighed for at udføre kritisk analyse af enhver virksomhed situation og anvende forskellige ledelsesmæssige teorier til at løse forretningsmæssige problemer. Et andet afgørende aspekt af programmet er udvikling af lederskab og kommunikationsevner og opbygning af faglige netværk gennem teambuilding aktiviteter og gruppearbejde. Desuden lærer deltagerne at bruge de nødvendige værktøjer til virksomhedernes forskning og ved afslutningen af ​​programmet kan integrere og anvende den modtagne viden til deres område af speciale.... [-]

Tunesien Tunis
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk