MBA i digital markedsføring-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i digital markedsføring-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i digital markedsføring

Hvis du allerede har erfaring i erhvervslivet, men stadig ønsker at tjene en kandidatgrad, kan en Executive Master of Business Administration være den perfekte rute for dig at tage. Meget ligner en standard MBA, kan denne grad være et godt valg for folk der allerede har forudgående viden på området.

Hvad er en EMBA i Digital Marketing? At tjene denne grad skal give dig en dybere forståelse af de mest up-to-date begreber i moderne markedsføring. Dine studier kan fokusere på brugen af ​​internettet, især sociale medier, hjemmesider, blogs og andre platforme, og hvordan de kan bruges til at markedsføre varer og tjenester. Du kan få en dyb forståelse for, hvordan du anvender marketingstrategier i den digitale verden og studerer, hvorfor det bliver stadig vigtigere, at virksomheder udnytter online marketing.

Denne grad kan give dig en god forståelse af teknologi, som kan bruges til at gøre dit personlige liv nemmere og mere bekvemt. Det kan også hjælpe dig med at kommunikere bedre online, så der er mindre risiko for at blive misforstået, og du kan få en bedre forståelse af markedsføringsstrategier, så du kan træffe velinformerede beslutninger, når du køber.

Omkostningerne ved at få din grad kan variere afhængigt af hvor du tager klasser. Om en af ​​kurserne er afsluttet online, er også en faktor i den endelige pris.

At tjene din EMBA i Digital Marketing skal hjælpe dig med at få en fordel, når du søger efter en karriere i erhvervslivet. De specialiserede færdigheder, der følger med at opnå denne grad, kan hjælpe dig med at få en ledelsesposition i et firma, som f.eks. Salgschef, brand manager eller marketingchef. Disse jobs involverer typisk at være leder og træffe vigtige beslutninger for virksomheden. Du kan bruge dine marketing færdigheder til at hjælpe virksomheden med at vokse og forbedre.

Der kan være mange muligheder for at tjene din EMBA på universiteter over hele verden eller gennem online-programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

MBA Direktion Og Digital Behandling

Ionis School of Technology and Management
på universitet Fuldtid 15 - 18 måneder September 2018 Frankrig Le Kremlin-Bicêtre

Den MBA Management og Digital Transformation vil uddanne ledere i stand til at opfylde alle de udfordringer, udviklingen af ​​selskabet ind i en verden af ​​digitale nuværende og fremtidige. [+]

Igen ny pædagogisk tilgang verden

Fleksibiliteten i dagens træning: til hver sin rytme og hans liv

1 dynamiske model: workshops, workshops og projekter Bæredygtig tempo 1: 1 aften om ugen (3h) + 1 lørdag om måneden (7h) 1 træning for ledere: træningstid er foreneligt med de faglige mål (15 til 18 måneder afhængigt af tilbageholdenhed integration) 1 tilpasningsdygtige model: systemet tillader både ansigt-, at fjernbetjeningen for alle hændelser, herunder projekter til at beskæftige sig med en uforudset 1 fleksibel uddannelse: Det er muligt at nå vejen under træning

Den "PLUS"

Personlig udvikling / Ledelse Coaching for realiseringen af ​​professionelle projekt Stigning i ledelsesmæssige og teknologiske færdigheder Et valg af 4 MBA i hjertet af digitale transformationer En uge på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai) ... [-]