MBA i bæredygtighed-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i bæredygtighed-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i bæredygtighed

En EMBA er en udøvende Masters i Business Administration, en post-graduate grad designet til studerende, der allerede medio niveau ledere på deres eksisterende arbejdsplads. Uddannelsen giver dem de færdigheder, de behøver for at gå videre til det næste niveau, og blive ledere i deres valgte område.

 

Hvad er en EMBA i bæredygtighed? En EMBA i Bæredygtighed lærer eleverne om nødvendigheden af ​​en bæredygtig udvikling i den moderne markedsplads, og hvordan de skal håndtere virksomheder og udviklingsprojekter på en måde, der er miljøbevidst og bruger vedvarende ressourcer og energi.

 

Bæredygtighed er en voksende område i verden af ​​erhvervslivet. En EMBA på dette område vil sandsynligvis blive mere værdifuld som et stigende antal virksomheder bevæge sig i retning miljøvenlig udvikling.Mange af de metoder, der undervises af programmet har deres oprindelse i geovidenskab, så graden har den ekstra fordel, at give de studerende en god baggrund i biologi.

 

De samlede udgifter til en EMBA i bæredygtighed varierer afhængigt af universitetet, du vælger at deltage. Imidlertid er uddannelsen designet til at tage omkring to år, så de samlede omkostninger bør estimeres i overensstemmelse hermed.

 

Der er mange arbejdspladser til rådighed for en indehaver af en EMBA i Sustainability. Virksomheder i en lang række brancher, både i den offentlige og den private sektor, anerkender værdien af ​​en bæredygtig udvikling, og i den nærmeste fremtid vil være på udkig til at ansætte ledere, der er i stand til at gøre bæredygtig udvikling til en realitet. Den almennyttige sektor har også en masse jobs til rådighed for de interesserede i bæredygtighed. Fagfolk kan arbejde som selvstændige konsulenter eller arbejde direkte for non-profit organisationer i hele verden.

 

Der er flere fordele ved at studere en EMBA i Sustainability online. Online-programmer give studerende mulighed for at studere efter en mere fleksibel tidsplan, som er ideel til bearbejdning af fagfolk. Studere online også giver eleverne mulighed for at deltage universiteter verden uden at forlade hjemmet. Andre studerende kan føle sig mere komfortable læring i et klasseværelse miljø. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

E / MBA i bæredygtig virksomhed

Business School Lausanne
på universitet 2 år February 2019 Schweiz Lausanne

EMBA i Bæredygtig Erhverv er et unikt program i Schweiz, der kombinerer MBA-uddannelse med et dybt dykke i erhvervslivets bæredygtighed gennem BSL - Universitetet i St. Gallen fælles grad i Bæredygtig Business. [+]

Programoversigt

E / MBA i Bæredygtig Erhverv er et unikt program i Schweiz, der kombinerer E / MBA-uddannelse med et dybt dykke i erhvervslivets bæredygtighed gennem BSL-Universitetet i St. Gallen fælles grad i Bæredygtig Erhverv. Det er ideelt for deltagere og fagfolk, der søger at bygge videre på deres eksisterende erfaring for at få en reel indvirkning på erhvervslivet.

Dette program blander to programmer i ét, E / MBA og Diploma i Bæredygtig Business, hvilket resulterer i en helhedsorienteret læringserfaring, der vil forandre, hvordan du definerer forretning og dig selv i ledende forandring og innovation for en bedre verden. Praktisk taget tager du alle grundkurser fra E / MBA-programmet og fortsætter med et års specialisering inden for bæredygtighed. Resultatet er et program, der formidler dig til en selvbevidst, kyndig og bæredygtighedsbevidst forretningsmand.... [-]