MBA dobbeltgrad-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA dobbeltgrad-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA dobbeltgrad

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

I dag for at overleve i virksomhedernes verden og blomstre længe hver enkelt virksomhed individ forventes at have diversificeret viden om forskellige områder. Såsom marketing finansiering går hånd i hånd. Holde dette i tankerne ideen om MBA i Dual Grader har udviklet sig.

EMBA-programmer: Søg her for MBA dobbeltgrad-programmer. Få alle skole og EMBA information directely, spare tid og kontakte EMBA indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere

Tongji-Mannheim Dual-grad Executive Mba

Tongji University, School of Economics and Management
på universitet Deltid March 2018 Kina Shanghai Tyskland Mannheim + 1 mere

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Programmet med sit stærke kinesisk-tyske fokus svarer til den voksende efterspørgsel efter ledere, der med held kan navigere udfordringerne i begge kulturer. Det vil give ledere fra hele verden de færdigheder og værktøjer, de har brug for til stillinger i international top management. [+]

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA Program

Oversigt

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Programmet med sit stærke kinesisk-tyske fokus svarer til den voksende efterspørgsel efter ledere, der med held kan navigere udfordringerne i begge kulturer. Det vil give ledere fra hele verden de færdigheder og værktøjer, de har brug for til stillinger i international top management.

Universiteterne i både Mannheim og Tongji er kendt for deres høje akademiske kvalitet, banebrydende forskning og undervisningspraksis. De er to partnere med stor erfaring inden for ledelsesuddannelse. Derudover indeholder begge gode samarbejds- og alumni netværk og demonstrerer en høj kinesisk-tysk affinitet. TONGJI-MANNHEIM Executive MBA (EMBA) gør bedst muligt brug af dette værdifulde samarbejde for at give deltagerne det allerbedste i EMBA-uddannelse.... [-]