$close

Filtre

Se resultater

Luksusledelse-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

For personer, der har arbejdet i deres valgte karrierefelt i flere år efter at have fået en bachelorgrad, kan indskrivning i et EMBA-program være en mulighed, hvis de ønsker at fremme deres uddannelse. Denne type program bygger på erfaring, som studerende allerede har opnået for at give dem ekspertviden på deres valgte område. Hvad er en EMBA i Luksus Management? Designet til at give ele… Læs mere

For personer, der har arbejdet i deres valgte karrierefelt i flere år efter at have fået en bachelorgrad, kan indskrivning i et EMBA-program være en mulighed, hvis de ønsker at fremme deres uddannelse. Denne type program bygger på erfaring, som studerende allerede har opnået for at give dem ekspertviden på deres valgte område.

Hvad er en EMBA i Luksus Management? Designet til at give eleverne en dyb, omfattende forståelse for, hvordan high-end organisationer fungerer, bruger dette program typisk kurser med fokus på emner som managementteori, forretningsteori og konkurrencedygtig markedsføring. Studerende kan lære, hvordan luksusmarkederne fungerer både nationalt og globalt. Gennem casestudier og projekter udvikler eleverne normalt en bedre forståelse af forretningsstrategien i forbindelse med luksusvirksomheder.

Under deltagelse i et EMBA-program kan eleverne udvikle kritiske færdigheder som analytisk tænkning, lederskab og problemløsning. Selv om problemløsningskompetencer kan hjælpe eleverne i deres personlige liv såvel som deres professionelle, kunne stærke kompetencer i analytisk tænkning og ledelse hjælpe eleverne med at lykkes i deres karriere.

For at finde ud af, hvor meget det koster at opnå en EMBA-grad, er det normalt en god idé at kontakte interesserede skoler. Hvert universitet har forskellige studieafgifter, og omkostningerne mellem skoler i andre lande kan variere drastisk.

For studerende bevæbnet med den særlige viden, som en EMBA i Luksus Management giver, er der en bred vifte af forskellige karriere som regel tilgængelige. Mange bliver virksomhedsledere af globale high-end-virksomheder, mens andre starter deres egne virksomheder og bliver administrerende direktører. Dem med interesse for reklame kan vælge at arbejde som reklamekonsulenter eller marketingledere. Nogle foretrækker job som brancheledere eller forretningskonsulenter, og karriere som forretningsanalytikere kan også være tilgængelige.

Med teknologi, der vokser hurtigt, anerkender flere universiteter fordelene ved at tilbyde online-kurser. At tage undervisning eksternt giver normalt eleverne større fleksibilitet over deres tidsplaner, så søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Institut Francais de la Mode

Global Fashion Management er en deltidsuddannelse, og den eneste Executive MBA i mode og design management, der giver deltagerne mulighed for at fortsætte deres karriere.

Global Fashion Management er en deltidsuddannelse, og den eneste Executive MBA i mode og design management, der giver deltagerne mulighed for at fortsætte deres karriere. -
EMBA
Deltid
Engelsk
på universitet