Deltid EMBA Vilnius - EMBA -uddannelser i Vilnius EMBA , Vilnius

Deltid EMBA Vilnius - EMBA -uddannelser i Vilnius EMBA , Vilnius

MBA

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Republikken Litauen er det officielle navn på landet. Det findes i det nordlige del af Europa. Litauen værdsætter videnskab og teknologi i deres uddannelsessystem højt. Det har de grundlæggende aspekter af primær, sekundære og tertiære uddannelsesniveauer. Litauen er en anden førende land i levering af kunst, videnskab, teknik og teknologiske kurser. Litauen har konfronteret en række udfordringer i de videregående uddannelser de sidste års, der førte til oprettelsen af ​​20 universiteter til at forbedre dens tilgængelighed.

Som den største by og hovedstad i Litauen, sigter Vilnius for at opbygge en lys pædagogisk fremtid. Byen er stærkt fyldt med kvaliteten af ​​uddannelsesinstitutioner såsom Vilnius University, Mykolas Romeris Universitet og Vilnius Gediminas Tekniske Universitet.

Deltid EMBA Vilnius - Tag din EMBA i Vilnius. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

International Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
på universitet Deltid 18 måneder September 2018 Litauen Vilnius

Top niveau International Executive MBA studier på BMI giver dig som en erfaren leder eller stigende professionel mulighed for at stige over mængden [+]

Til topchefer, ved top business schools

Vores besked til ambitiøse ledere er simpel

-- skille sig ud!

Skel dig selv som en førende beslutningstager ved at opgradere din praktiske viden om værdiskabelse i dagens hurtigt udviklede erhvervsliv.

Det er, hvad BMI International Executive MBA handler om - udvikler vision og lederskab færdigheder for at kunne se og gribe nye muligheder og tilføje imponerende nye kapitler til din succeshistorie.

BMI selv skiller sig ud blandt ledende pædagoger på flere måder:

vores eksklusive netværk af internationale professorer fra mere end 20 af verdens bedste business schools. vores banebrydende pensum designet til travle ledere med stort potentiale. de imponerende resultater og forskellige erfaringer fra højt niveau ledere i hver Executive MBA kohorte. og vores 650 fornemme alumner, der nu med succes leder mere end 300 virksomheder i 30 lande. ... [-]