Deltid EMBA i Litauen - EMBA -uddannelser i Litauen EMBA

Deltid EMBA i Litauen - EMBA -uddannelser i Litauen EMBA

MBA

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Republikken Litauen er det officielle navn på landet. Det findes i det nordlige del af Europa. Litauen værdsætter videnskab og teknologi i deres uddannelsessystem højt. Det har de grundlæggende aspekter af primær, sekundære og tertiære uddannelsesniveauer. Litauen er en anden førende land i levering af kunst, videnskab, teknik og teknologiske kurser. Litauen har konfronteret en række udfordringer i de videregående uddannelser de sidste års, der førte til oprettelsen af ​​20 universiteter til at forbedre dens tilgængelighed.

Deltid EMBA i Litauen - Tag din Deltid EMBA i Litauen. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

International Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
på universitet Deltid 18 måneder September 2019 Litauen Vilnius

Top niveau International Executive MBA studier på BMI giver dig som en erfaren leder eller stigende professionel mulighed for at stige over mængden [+]

Til topchefer, ved top business schools

Vores besked til ambitiøse ledere er simpel

-- skille sig ud!

Skel dig selv som en førende beslutningstager ved at opgradere din praktiske viden om værdiskabelse i dagens hurtigt udviklede erhvervsliv.

Det er, hvad BMI International Executive MBA handler om - udvikler vision og lederskab færdigheder for at kunne se og gribe nye muligheder og tilføje imponerende nye kapitler til din succeshistorie.

BMI selv skiller sig ud blandt ledende pædagoger på flere måder:

vores eksklusive netværk af internationale professorer fra mere end 20 af verdens bedste business schools. vores banebrydende pensum designet til travle ledere med stort potentiale. de imponerende resultater og forskellige erfaringer fra højt niveau ledere i hver Executive MBA kohorte. og vores 650 fornemme alumner, der nu med succes leder mere end 300 virksomheder i 30 lande. ... [-]