Deltid EMBA i Litauen - EMBA -uddannelser i Litauen EMBA

Deltid EMBA i Litauen - EMBA -uddannelser i Litauen EMBA

MBA

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Litauen, officielt Republikken Litauen er et land i Nordeuropa, den største af de tre baltiske lande. Det ligger langs den sydøstlige kyst af Østersøen, øst for Sverige og Danmark. Mere end 90% af litauerne taler mindst ét ​​fremmedsprog og halvdelen af ​​befolkningen taler to fremmedsprog, primært russisk og engelsk.

Deltid EMBA i Litauen - Tag din Deltid EMBA i Litauen. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

International Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
på universitet Deltid 18 måneder September 2018 Litauen Vilnius

Top niveau International Executive MBA studier på BMI giver dig som en erfaren leder eller stigende professionel mulighed for at stige over mængden [+]

Til topchefer, ved top business schools

Vores besked til ambitiøse ledere er simpel

-- skille sig ud!

Skel dig selv som en førende beslutningstager ved at opgradere din praktiske viden om værdiskabelse i dagens hurtigt udviklede erhvervsliv.

Det er, hvad BMI International Executive MBA handler om - udvikler vision og lederskab færdigheder for at kunne se og gribe nye muligheder og tilføje imponerende nye kapitler til din succeshistorie.

BMI selv skiller sig ud blandt ledende pædagoger på flere måder:

vores eksklusive netværk af internationale professorer fra mere end 20 af verdens bedste business schools. vores banebrydende pensum designet til travle ledere med stort potentiale. de imponerende resultater og forskellige erfaringer fra højt niveau ledere i hver Executive MBA kohorte. og vores 650 fornemme alumner, der nu med succes leder mere end 300 virksomheder i 30 lande. ... [-]