Filter
EMBA
Litauen Studietype: Alle Hastighed: Alle

EMBA i Litauen - EMBA-uddannelser i Litauen EMBA

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Republikken Litauen er det officielle navn på landet. Det findes i det nordlige del af Europa. Litauen værdsætter videnskab og teknologi i deres uddannelsessystem højt. Det har de grundlæggende aspekter af primær, sekundære og tertiære uddannelsesniveauer. Litauen er en anden førende land i levering af kunst, videnskab, teknik og teknologiske kurser. Litauen har konfronteret en række udfordringer i de videregående uddannelser de sidste års, der førte til oprettelsen af ​​20 universiteter til at forbedre dens tilgængelighed.

EMBA i Litauen - Tag din EMBA i Litauen. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

ISM University of Management and Economics

Executive MBA-programmet er organiseret i tæt samarbejde med strategiske partnere fra den akademiske verden. Indholdet af dette program er et perfekt match for arbejdsmar ... [+]

Om studier

Executive MBA-programmet er organiseret i tæt samarbejde med strategiske partnere fra den akademiske verden. Indholdet af dette program er et perfekt match for arbejdsmarkedets behov, mens leveringen er baseret på moderne undervisningsmetoder i erhvervslivet og ledelsen.

Når du har gennemført programmet, vil du kunne anvende din viden kritisk og forstå, hvordan du styrer forretningsprocesser og principper på en systematisk og kreativ måde.

I løbet af dine studier vil du undersøge, hvad det betyder at være en effektiv og ansvarlig leder. Du vil også udvikle avancerede lederskabskompetencer, der vil hjælpe dig med at føre og implementere forandringer og innovationer i den organisation du selv har valgt.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk