Filter
EMBA
Libanon Studietype: alle Hastighed: alle

EMBA i Libanon - EMBA-uddannelser i Libanon EMBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Libanon, officielt republikken Libanon er et land i det østlige Middelhav. Det er omkranset af Syrien mod nord og øst og Israel mod syd.

EMBA i Libanon - Tag din EMBA i Libanon. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

American University of Beirut - AUB

Den Suliman S. Olayan School of Business Executive MBA er en intens rejse i ledelse og ledelse, der vil forberede dig til at tackle komplekse forretningsmiljøer globalt o ... [+]

Leveres med et team af internationalt erfarne fakulteter og praktikere, er programmet en forfriskende og intensiv læringsrejse, der forbereder dig til at overvinde mangfoldige forretnings- og organisatoriske udfordringer i en evigt foranderlig og sammenkoblet global økonomi. Kraftig analyse og problemløsning ved hjælp af case-studier, gruppediskussion og simuleringer sikrer et højt drevet videnfordelingsmiljø. På hele rejsen lærer du nye rammer for at løse problemer og bygge på et stærkt forskelligartet netværk af ligesindede ledere.

EMBA-programmet giver dig praktisk viden inden for områderne:

lederskab Innovation Kommunikationsegenskaber Business Professionel Viden og Kompetencer Business Ethics Beslutningstagning Kriterier for optagelse ... [-]
Libanon Beirut
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

EMBA giver ledere og ledere mulighed for at forstå de forskellige dynamikker i erhvervslivet i dag. Dette program giver eleverne mulighed for at erhverve en komplet beher ... [+]

EMBA: Executive MBA

Den første Executive MBA i regionen med 4 internationale seminarer planlagt

Uddannelse i General Management

Mål: Indehaver af en universitetsgrad

Minimum erfaring: 7-8 år

Sprog: Engelsk

Objektiv

EMBA giver ledere og ledere mulighed for at forstå de forskellige dynamikker i erhvervslivet i dag. Dette program giver eleverne mulighed for at erhverve en komplet beherskelse af ledelsesværktøjer og -koncepter. Det giver et ægte indblik i det strategiske forretningslag, hvor ledelse og beslutningstagning er kernen i processen.

To internationale eksamensbeviserExecutive MBA fra ESAExecutive MBA fra ESCP EuropeKursusstruktur

Varighed: 18 måneder... [-]

Libanon Beirut
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk