MBASTUDIES

EMBA i Letland - EMBA-uddannelser i Letland EMBA

Letland er hurtigt ved at blive et attraktivt sted for internationale studerende. Bortset fra sin smukke landskaber, er Letlands uddannelsesinstitutioner avancerede og godt organiseret. Som nyt medlem af Den Europæiske Union er det ved at blive et multikulturelt land med fordelen ved lavere leveomkostninger end andre europæiske lande.


Et EMBA Letland program vil give aktuelle fagfolk med viden og færdigheder er nødvendige for at nå videre i deres karriere. EMBA Letland programmer er designet, så de studerende kan fortsætte med at arbejde samtidig med at deres grad. Med udgangspunkt i professionelle erfaringer, eleverne får et solidt forretningsgrundlag og samtidig fokusere på ledelse og management. Gennem kurser og et interaktivt læringsmiljø, vil EMBA Letland studerende undersøger sådanne emner som økonomi, it, markedsføring, reklame, økonomi og menneskelige ressourcer.Kandidater i besiddelse af en EMBA Letland grad ofte går videre til den øverste ledelse og ledende stillinger.


Hvis dette lyder interessant for dig, tag så et kig nedenfor for EMBA Letland program til dig!        

resultater fundet Filter

EMBA

Riga Business School
EMBA 01 January 2020 Fuldtid Deltid Engelsk på universitet

RBS Executive MBA er designet til at fremme erfarne ledere til nye lederskab højder. Programmet tilføjer nye perspektiver og værktøjer til de studerendes allerede store manage ...

Læs mere