MBASTUDIES

Deltid EMBA i Letland - EMBA -uddannelser i Letland EMBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Deltid EMBA i Letland - Tag din Deltid EMBA i Letland. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

EMBA

Riga Business School
EMBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

RBS Executive MBA er designet til at fremme erfarne ledere til nye lederskab højder. Programmet tilføjer nye perspektiver og værktøjer til de studerendes allerede store manage ...

Læs mere