Filter
EMBA
Letland Studietype: alle Hastighed: alle

EMBA i Letland - EMBA-uddannelser i Letland EMBA

Letland er hurtigt ved at blive et attraktivt sted for internationale studerende. Bortset fra sin smukke landskaber, er Letlands uddannelsesinstitutioner avancerede og godt organiseret. Som nyt medlem af Den Europæiske Union er det ved at blive et multikulturelt land med fordelen ved lavere leveomkostninger end andre europæiske lande.


Et EMBA Letland program vil give aktuelle fagfolk med viden og færdigheder er nødvendige for at nå videre i deres karriere. EMBA Letland programmer er designet, så de studerende kan fortsætte med at arbejde samtidig med at deres grad. Med udgangspunkt i professionelle erfaringer, eleverne får et solidt forretningsgrundlag og samtidig fokusere på ledelse og management. Gennem kurser og et interaktivt læringsmiljø, vil EMBA Letland studerende undersøger sådanne emner som økonomi, it, markedsføring, reklame, økonomi og menneskelige ressourcer.Kandidater i besiddelse af en EMBA Letland grad ofte går videre til den øverste ledelse og ledende stillinger.


Hvis dette lyder interessant for dig, tag så et kig nedenfor for EMBA Letland program til dig!        

Læs mere Minimer

resultater fundet

Riga Business School

RBS Executive MBA er designet til at fremme erfarne ledere til nye lederskab højder. Programmet tilføjer nye perspektiver og værktøjer til de studerendes allerede store m ... [+]

RBS Executive MBA er designet til at fremme erfarne ledere til nye lederskab højder. Programmet tilføjer nye perspektiver og værktøjer til de studerendes allerede store management viden. Programmet dækker alle aspekter af moderne management praksis. RBS førende Lederudvikling Practicum udvikler færdigheder og tillid til effektivt at gennemføre strategi til handling. De europæiske og globale studierejser giver perspektiv og indsigt fra hele verden.

RBS Executive MBA-program er en internationalt akkrediteret og anerkendt grad i ledelse.

Højdepunkterne i programmet er:

The Leadership Development Practicum (LDP) program løber gennem alle fire moduler i EMBA program. LDP deltagerne får dyb forståelse af de centrale begreber i lederudvikling og coaching som de anvendes i en række forskellige virksomheder og sociale sammenhænge. Modul baserede undersøgelser sætte de studerende til at analysere og arbejde på brede, diversificeret, international business fænomener. De studerende har onsite møder ca. en gang om måneden for en lang weekend. Bekvemme beliggenhed i Riga, der altid har været et knudepunkt for erhvervsaktivitet, især fordi det er ved en skillevej mellem øst og vest. At kun 20 minutter væk fra Riga International Airport, kan du flyve i for klasserne og flyve ud bekvemt. ... [-]
Letland Riga
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk