MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Wuhan - EMBA -uddannelser i Wuhan EMBA , Wuhan

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Kina officielt People 's Kina, er en suveræn stat beliggende i Østasien. Det er verdens 's mest folkerige land, med en befolkning på 1,35 mia.

Denne by er blandt de få uddannelsesmæssige og videnskabelige centre i landet, langs Shanghai og Beijing. Gennem årene har det set det største antal universitetsstuderende indskrivning i verden. De videregående uddannelser centre er meget fremragende, og mange studerende, der har bestået gennem dem kan bevidne det.

Deltid EMBA Wuhan - Tag din EMBA i Wuhan. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Deltid EMBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School
på universitet Deltid 2 år September 2019 Kina Wuhan

Dette er en deltidsstilling toårige program, designet til både kinesiske og internationale studerende. Alle kurser bliver undervist i kinesisk