Filter
EMBA
Kina Hubei Hubei Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid EMBA Hubei - EMBA -uddannelser i Hubei EMBA , Hubei

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Kina officielt People 's Kina, er en suveræn stat beliggende i Østasien. Det er verdens 's mest folkerige land, med en befolkning på 1,35 mia.

Deltid EMBA Hubei - Tag din EMBA i Hubei. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre studiemuligheder i Kina

resultater fundet

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Dette er en deltidsstilling toårige program, designet til både kinesiske og internationale studerende. Alle kurser bliver undervist i kinesisk ... [+]

I. Programfunktioner

Akkrediteret af sammenslutninger af MBA Virkelige verden ledelseskvalifikationer uddannelse ved at integrere diversificerede undervisningsmetoder i både klasseværelser og besøg på stedet. State-of-the-art anlæg: Skolen investeret mere end 3 millioner RMB at bygge "Business Administration Experimental Undervisning Center" for at tilfredsstille de pædagogiske krav. Udbydes af en specialiseret institution med udvalgte fakultet hold af økonomi, ledelse og jura.

II. Program Rankings:

Top 5% af business schools i Kina Vurderet 9. og 8. henholdsvis i 2010 og 2013 som den mest værdifulde EMBA program i Kina (World Executive Weekly)

III. Program Varighed... [-]

Kina Wuhan
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk