MBASTUDIES

EMBA Beijing - EMBA-uddannelser i Beijing EMBA, Beijing

Beijing er blevet en af ​​verdens økonomiske hovedstæder og er et vigtigt knudepunkt for international virksomhed, hvilket gør det en fremragende beliggenhed for at tjene en EMBA. En EMBA Beijing vil give de studerende en top kvalitet uddannelse i et intellektuelt og kulturelt stimulerende miljø.

En EMBA Beijing giver fagfolk, der er i øjeblikket i forretningsområde mulighed for at fortsætte deres uddannelse, så de kan træde ind i direktionen og ledende stillinger. Studerende af EMBA Beijing vil drage fordel af on-the-job viden, de kan bringe til læringsmiljøet, samt den omfattende virksomhedens netværk, at de studerende vil have adgang til. EMBA Beijing vil forberede de studerende med den viden og de færdigheder, der kræves for ledende stillinger i erhvervslivet, uanset om det kan være et multinationalt selskab eller en lokal virksomhed.

Hvis du søger for erhvervslivet grad, at yderligere kan din karriere, kan derefter en EMBA Beijing venter på dig!Tag et kig nedenfor og find ud af!

resultater fundet Filter

I-Flex - International Flex EMBA - Fjernundervisning MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
EMBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
20 måneder
Engelsk
Online

International Flex EMBA (i-Flex) er et 20-måneders Executive MBA-program rettet mod ledere, der ønsker at kombinere international undersøgelse med arbejdsforpligtelser ved hjæ ...

Læs mere

Executive MBA - internationale rute

University of Strathclyde Business School
EMBA
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Strathclyde Business School (SBS) har en lang og stolt tradition for at være en innovativ business school - og en del af en førende teknologiske universitet - med "nyttig læri ...

Læs mere

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
EMBA
<
Deltid
<
10 måneder
Online

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

Læs mere