close

Filtre

Se resultater

EMBA Beijing - EMBA-uddannelser i Beijing EMBA, Beijing

Beijing er blevet en af ​​verdens økonomiske hovedstæder og er et vigtigt knudepunkt for international virksomhed, hvilket gør det en fremragende beliggenhed for at tjene en EMBA. En EMBA Beijing vil give de studerende en top kvalitet uddannelse i et intellektuelt og kulturelt stimulerende miljø. En EMBA Beijing giver fagfolk, der er i øjeblikket i forretning… Læs mere

Beijing er blevet en af ​​verdens økonomiske hovedstæder og er et vigtigt knudepunkt for international virksomhed, hvilket gør det en fremragende beliggenhed for at tjene en EMBA. En EMBA Beijing vil give de studerende en top kvalitet uddannelse i et intellektuelt og kulturelt stimulerende miljø.

En EMBA Beijing giver fagfolk, der er i øjeblikket i forretningsområde mulighed for at fortsætte deres uddannelse, så de kan træde ind i direktionen og ledende stillinger. Studerende af EMBA Beijing vil drage fordel af on-the-job viden, de kan bringe til læringsmiljøet, samt den omfattende virksomhedens netværk, at de studerende vil have adgang til. EMBA Beijing vil forberede de studerende med den viden og de færdigheder, der kræves for ledende stillinger i erhvervslivet, uanset om det kan være et multinationalt selskab eller en lokal virksomhed.

Hvis du søger for erhvervslivet grad, at yderligere kan din karriere, kan derefter en EMBA Beijing venter på dig!Tag et kig nedenfor og find ud af!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Beijing, Kina +2 Mere

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change. -
EMBA
Deltid
10 måneder
Sep 2021
Online