Deltid EMBA Almaty - EMBA -uddannelser i Almaty EMBA , Almaty

Deltid EMBA Almaty - EMBA -uddannelser i Almaty EMBA , Almaty

MBA

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Republikken Kasakhstan er et land er Centralasien. Det er den største indlandsstat. Uddannelsessystemet er universel og obligatorisk. Den er opdelt i 3 faser, nemlig: primære (formularer 1-4), grundlæggende generelle (formularer 5-9) og senior niveau uddannelse (formularer 10-11 eller 12).

Den største by i Kasakhstan, er Almaty kendt for sine gode internationale universiteter og deres tilhørsforhold med amerikansk universitet, såsom kasakhiske-American University. Alle dem, der ikke har råd til at gå til dyre internationale universiteter kan studere i Almaty.

Deltid EMBA Almaty - Tag din EMBA i Almaty. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA-program

KIMEP University
på universitet Deltid 18 måneder September 2018 Kasakhstan Almaty

Den Executive MBA Program på den KIMEP Universitet har med succes drevet siden 2007 med en mission for at forberede ledere til de udfordringer i dagens erhvervsklima. [+]

Executive MBA-program

Fagligt kvalificerede fakultet og business eksperter med sund industriel baggrund foretage dette program, som følger nordamerikanske akademiske standarder. Vores studerende er for det meste medio karriere ledere forbereder sig på at påtage sig lederstillinger og ledende medarbejdere, der er interesseret i at forbedre deres færdigheder og job ydeevne.

En MBA-grad tildeles ved afslutningen af ​​cirka atten måneder for læring. Programmet balancerer de forretningsmæssige færdigheder og viden er nødvendig for at handle i en ledelse kapacitet i en lille til stor organisation. Forudsætninger til alle Executive MBA-kurser bestemmes af Executive MBA-udvalget. Studerende studerer tolv kurser, hver kombinere den nyeste business teori og praktiske anvendelser. Endelig executive studerende gennemføre en uafhængig undersøgelse - en virksomhed forskningsprojekt eller speciale - fokuseret på de virksomheder, de arbejder for eller på de forretningsmæssige aspekter af deres forskningsemne.... [-]