MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Japan - EMBA -uddannelser i Japan EMBA

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra havet af Okhotsk i nord til det Østkinesiske Hav og Taiwan i syd.

Deltid EMBA i Japan - Tag din Deltid EMBA i Japan. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 3 år November 2019 Schweiz Zürich Belgien Antwerpen Spanien Barcelona Bruxelles Madrid Japan Tokyo Holland Amsterdam Italien Milano Geneve + 16 mere

Vores akademiske kalender er baseret på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uger). På grund af programmets fleksible struktur og modulære design er der flere startdatoer i begyndelsen af ​​hvert kvartal og hver term, i oktober, november, januar, februar, april, maj, juli og august.