MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Jamaica - EMBA -uddannelser i Jamaica EMBA

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Jamaica er en ø land beliggende i det Caribiske Hav, der består af tredjestørste ø i Greater Antiller.

Deltid EMBA i Jamaica - Tag din Deltid EMBA i Jamaica. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Commonwealth Executive Master of business administration

University College Of The Caribbean
på universitet Online Deltid 20 - 24 måneder Kontakt skolen Jamaica Kingston + 1 mere

Programmet fokuserer på emner inden for moderne globale miljø, og dirigerer deltagerne til at fokusere på aktuelle forretningsmæssige behov samt give dem et teoretisk grundlag for at fortolke ledelsesmæssige spørgsmål og koncepter.

Executive Master of Business Administration grad-jamaica

University of New Orleans College of Business Administration
på universitet Deltid 17 måneder Kontakt skolen Jamaica Kingston USA New Orleans + 2 mere

UNO Executive MBA-program er fuldt akkrediteret af University Rådet for Jamaica (JCVU), Southern Sammenslutningen af ​​skoler og skoler (SACS), og foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International.