Deltid EMBA Milan - EMBA -uddannelser i Milan EMBA , Milan

Deltid EMBA Milan - EMBA -uddannelser i Milan EMBA , Milan

MBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

For alle dem, der er interesseret i at studere mode og de nyeste trends Milan er det bedste sted at gå. Det har alle de gode uddannelsesinstitutioner, der giver god kvalitet uddannelse til en rimelig pris. Universitetet i Milano og Polytechnic University i Milano er nogle af de kendte universiteter.

Deltid EMBA Milan - Tag din EMBA i Milan. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Global Executive MBA

SDA Bocconi School of Management
på universitet Deltid 20 måneder March 2018 Italien Milan Altavilla Vicentina + 1 mere

Global Executive MBA (Master of Business Administration) er et modulopbygget program, som giver en høj kvalitet merkantile uddannelser for ledere, der ønsker at udvide omfanget af deres karriere, og bevæge sig mod mere international [+]

Global Executive MBA (Master of Business Administration) er et modulopbygget program, som giver en høj kvalitet merkantile uddannelser for ledere, der ønsker at udvide omfanget af deres karriere og bevæge sig mod mere international business initiativer. Global EMBA er en affyringsrampe for fremtidige karrieremuligheder faser og en integreret forberedelse til ledende roller.

Regionalt fokus / Global tænkning

Det GEMBA foregår på SDA Bocconi, i centrum af Milano, en by, der kombinerer et dynamisk globale virkelighed samtidig afspejler de unikke aspekter af det europæiske marked. Opnåelse denne form for forståelse og erfaring vil være afgørende, når projicere din fremtidige karriere.... [-]