Deltid EMBA Altavilla Vicentina - EMBA -uddannelser i Altavilla Vicentina EMBA , Altavilla Vicentina

Deltid EMBA Altavilla Vicentina - EMBA -uddannelser i Altavilla Vicentina EMBA , Altavilla Vicentina

MBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Den smukke by Altavilla Vicentina er kendt som en perfekt ferie stedet. Men ikke mange mennesker er klar over, at dette sted har nogle gode uddannelsesinstitutioner såsom Fondazione Cuoa Centro Universitario di Organizzazione aziendale og Universita 'Degli Studi Di Padova-Filologia Slava. Disse universiteter er kendt for uddannelse af høj kvalitet og har en stor forretning undersøgelser afdelingen.

Deltid EMBA Altavilla Vicentina - Tag din EMBA i Altavilla Vicentina. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Global Executive MBA

SDA Bocconi School of Management
på universitet Deltid 20 måneder March 2018 Italien Milan Altavilla Vicentina + 1 mere

Global Executive MBA (Master of Business Administration) er et modulopbygget program, som giver en høj kvalitet merkantile uddannelser for ledere, der ønsker at udvide omfanget af deres karriere, og bevæge sig mod mere international [+]

Global Executive MBA (Master of Business Administration) er et modulopbygget program, som giver en høj kvalitet merkantile uddannelser for ledere, der ønsker at udvide omfanget af deres karriere og bevæge sig mod mere international business initiativer. Global EMBA er en affyringsrampe for fremtidige karrieremuligheder faser og en integreret forberedelse til ledende roller.

Regionalt fokus / Global tænkning

Det GEMBA foregår på SDA Bocconi, i centrum af Milano, en by, der kombinerer et dynamisk globale virkelighed samtidig afspejler de unikke aspekter af det europæiske marked. Opnåelse denne form for forståelse og erfaring vil være afgørende, når projicere din fremtidige karriere.... [-]