Filter
EMBA
Studietype: alle Hastighed: alle

International Business Administration-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

At erhverve en Master of Business Administration kan være en karriere-transformerende beslutning. Det er en relevant grad for moderne og er i stand til at åbne karrieremuligheder, som få andre legitimationsoplysninger kan tilbyde. Uanset om det er i den akademiske verden eller erhvervslivets verden, har en MBA vist potentielle arbejdsgivere, at du er ekspert i dit bestemte fagområde.

Hvad er en MBA i International Business Administration? Det er en kandidatgrad, der kan forberede eleverne til at lykkes som globale forretningsfolk. De fleste programmer giver eleverne mulighed for at lære nye sprog og kulturer og blive velbevandrede i alle aspekter af køb og salg globalt. Studerende kan forberede sig på den globale markedsplads ved at kombinere traditionelle forretningskurser med et tværkulturelt perspektiv. Kandidater er normalt forberedt på at arbejde i et globalt miljø og at tjene de mange kulturer i deres lokalsamfund.

Kandidater med en MBA i International Business Administration er generelt parat til at påtage sig den globale økonomi. Ledelsesteknikkerne, fremmedsprogsevner og erfaringer med interpersonelle færdigheder kan bidrage til at drive studerende til globale ledende stillinger og også støtte personlige aktiviteter.

Omkostningerne til at opnå en MBA varierer afhængigt af institutionen, og det vil også være længden af ​​programmet. Interesserede studerende bør afveje alle institutioner, der tilbyder sådanne programmer mod deres behov for at finde det program, der bedst passer dem.

MBA i International Business Administration kan forberede sine kandidater til ledende stillinger i erhvervslivet, hvor evnen til at arbejde på tværs af kulturer er afgørende. Specielt kan kandidater udfylde roller, der fungerer som produktledere, salgsdirektører, forretningsudviklingschefer, ledelseskonsulenter og supply chain managers. Nogle studerende vælger at forfølge lærerstillinger, mens andre kan beslutte at starte deres egne virksomheder.

En række universiteter over hele verden tilbyder MBA i International Business Administration programmer. Udsatte studerende kan tage heltid eller deltid klasser, og de kan vælge mellem in-person eller online muligheder eller en kombination af begge. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i International Business Administration

Bologna Business School

Den internationale Executive MBA er rettet mod ledere, fagfolk og konsulenter, der ønsker at guide virksomheder i processen med digital transformation og international væ ... [+]

Nøgle FaktaFormat: Deltid, Long WeekendSprog: EngelskVarighed: 15 månederGennemsnitsalder: 35Deltagere: 25Oversigt

Den internationale Executive MBA er rettet mod ledere, fagfolk og konsulenter, der ønsker at guide virksomheder i processen med digital transformation og international vækst , bevidst om, at disse udfordringer vil bestemme deres konkurrencemæssige fordel i den nærmeste fremtid. Mesteren bringer digital innovation til centrum for forretningsbeslutninger og skabelse af værdi for mærker, tjenester og forbrugere, udvikling af en holistisk tilgang til viden, indstilling af digitale færdigheder uden udelukkende tekniske og specialiserede diskussionstabeller og i stedet relaterer dem til hele organisationen .... [-]

Italien Bologna
January 2020
Deltid
15 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
HEC Paris in Qatar

International Executive MBA er et praktisk og intenst program udviklet til at give dig en forståelse af de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter af international f ... [+]

1 grad, 9 majors, 15 steder

International Executive MBA er et praktisk og intenst program udviklet til at give dig en forståelse af de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter af international forretning samt færdigheder til at gennemføre din vision.

Vores særlige fokus på strategi, ledelse og det globale erhvervsklima sikrer, at du får omfattende, nyskabende og relevant viden og færdigheder.

Du lærer ikke kun fra topfakultetet men også fra andre ledende deltagere, der bringer et væld af praktisk erhvervserfaring fra et bredt spektrum af brancher og ledelsesfunktioner til klasseværelset.

ProgramfordeleVerdensklasse fakultet15 steder over hele verdenPraktisk formatIntensive ProgramGlobal Alumni NetworkProgram Curriculum... [-]
Qatar Doha
February 2020
Deltid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Global Executive MBA er et internationalt orienteret, banebrydende MBA-program, der giver en unik 360 ° global vision med ekspertindblik i best practices bedste praksis p ... [+]

Den deltid Global Executive MBA tilbydes i fællesskab af WU Executive Academy , Wien University of Economics and Business og Carlson School of Management, University of Minnesota.

2 MBA grader, 1 program

Executive MBA starter årligt om foråret. Deltagerne i programmet modtager to MBA-grader, en amerikansk og en europæisk grad. Programmet tilhører eliten cirkel af MBA-programmer til at holde triple-crown akkreditering (AACSB, EQUIS og AMBA), er ført op på internationale placeringer og undervist på engelsk.

WU Executive MBA fokuserer på generelle ledelsesmæssige og ledelsesmæssige spørgsmål. Der lægges vægt på globaliseringens indvirkning, udvikling af hensigtsmæssige virksomhedsstrategier, styring af forandringsprocesser og erhvervelse af solid økonomistyring.... [-]

Østrig Launceston
April 2019
Deltid
16 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk