MBASTUDIES

Informationssystemer-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

For fagfolk, der står over for en beslutning mellem at fremme deres uddannelse og holde deres nuværende fuldtids karriere, giver en Executive Master of Business Administration programmet et alternativ. En EMBA er velegnet til erfarne fuldtidsansatte og giver dem mulighed for at tage kurser hver uge for at imødekomme deres arbejdsplan.

Fremtidsstudenter kan måske undre sig: "Hvad er en EMBA i informationssystemer?" De, der er interesserede i at forfølge en karriere i IS-fokuseret ledelse, ville få gavn af dette program. Kurser typisk fokuserer på moderne IS principper og design og deres applikationer i retning af virksomhedsledelse og organisatorisk effektivitet. Databasestyring, netværkskommunikation og dataanalyse er alle facetter af det materiale, der ofte dækkes.

Nogle af de fordele, som studerende, der tager en EMBA i informationssystemer kan nyde, er at udvikle vigtige faglige færdigheder med strategisk beslutningstagning, kritisk tænkning og interpersonel kommunikation. De kan også udvide deres styringsværktøj med en forståelse af moderne netværk og databasearkitekturer og hvordan de bruges.

Registrerings- og undervisningsomkostningerne for en EMBA i informationssystemer varierer fra en skole til en anden. Studerende kan forvente at tage cirka to år at færdiggøre programmet, men de bør gøre forskning på de skoler, de er interesserede i at finde detaljer om programmet og omkostningerne.

Med en EMBA i informationssystemer, kan kandidater finde mange muligheder for karriere i it projektledelse og business analyse. En it-chef eller chefinformationschef kan være ansvarlig for at overvåge og analysere cybersecurity-løsninger inden for virksomheden eller for virksomhedens kunder. It-chefer arbejder også på at uddanne og lede nyt personale ved hjælp af eller vedligeholdelse af selskabets informationssystemer. Endelig finder dataanalytikere arbejde på virksomheder, der beskæftiger sig med behandling og håndtering af store data for kunder.

Studerende har mange ressourcer til at henvende sig til online for at finde ud af mere om en EMBA i informationssystemer og hvor man skal tage et sådant program. For at finde muligheder for online læring, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Informationssystemer Filter

Executive MBA ISG EPITA Management of Digital Transformation

IONISx
EMBA
<
Deltid
<
18 måneder
Fransk
Online

Executive MBA-programmet ISG EPITA Management af digital transformation er rettet mod ledere og fremtidige ledere, der ud over deres faglige færdigheder inden for ledelses-, k ...

Læs mere

Executive mba i ict eller utility management

IIMT University of Fribourg
EMBA
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Executive MBA giver deltagerne de analytiske, funktionelle og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for succes i en stadig mere kompleks og global ikt

Læs mere