Filter
EMBA
Indonesien Studietype: alle Hastighed: alle

EMBA i Indonesien - EMBA-uddannelser i Indonesien EMBA

Et EMBA Indonesien program vil give en uddannelse fra et internationalt perspektiv på højt respekteret uddannelsesinstitutioner og af høj kvalitet fakultet. Indonesien er et spændende sted for læring blandt kultur og intellekt.


EMBA Indonesien er designet til fagfolk, arbejder i øjeblikket som erhvervsfolk. EMBA Indonesien studerende opfordres til at bringe deres on-the-job viden til læringsmiljøet gennem interaktive kurser og gruppearbejde. Gennem kurser, der fokuserer på regnskabs-, økonomi, marketing og informationsteknologi, vil de studerende få en solid forståelse for forretningsmæssige principper med fokus på ledelse og management. Kandidater fra EMBA Indonesien ofte er i stand til at nå videre i deres karrierer til øverste ledelse og udøvende lederstillinger i internationale koncerner og virksomheder.


Hvis dette lyder interessant for dig, så tag et kig gennem de EMBA Indonesien programmer nedenfor og find den grad venter på dig!              

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Indonesien
Studietype
Hastighed
IPMI International Business School

Dette er kernen program IPMI Business School. Programmet, med løbende forbedringer, har kørt i tyve år og produceret en række faglige ledere og ledere. ... [+]

Dette er kernen program IPMI Business School. Programmet, med løbende forbedringer, har kørt i tyve år og produceret en række faglige ledere og ledere. De vigtigste elementer i programmet er:

Harvard Business School Case-Study Metoder

IPMI Business School curriculum er blevet vant hurtigt til ændringerne i begreber og praksis i erhvervslivet. Ligesom Harvard Business School, IPMI Business School er primært en case study business school med case-studier fra Harvard, INSEAD, og ​​IPMI Business School selv. Brugen af ​​sager eller forholdet mellem tilfælde og begrebsapparat varierer afhængigt af kursets emner og programmer.

Master of Business Administration (MBA) program indfanger de komplekse og uklare den virkelige verden beslutningstagning og implementering i klasseværelset gennem casestudier snarere end gennem kun foredrag. Klasse diskussion af real life business situationer guider de studerende til at identificere problemer fra forskellige vinkler og giver godt afrundet perspektiv. Ligeledes er det gør det muligt for studerende at udvikle stærke analytiske og problemløsning & beslutningstagning færdigheder. Desuden, det giver også de studerende med de gældende færdigheder til at forstå dynamikken i erhvervslivet.... [-]

Indonesien Jakarta
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk