$close

Filtre

Se resultater

EMBA i Indonesien - EMBA-uddannelser i Indonesien EMBA

Et EMBA Indonesien program vil give en uddannelse fra et internationalt perspektiv på højt respekteret uddannelsesinstitutioner og af høj kvalitet fakultet. Indonesien er et spændende sted for læring blandt kultur og intellekt. EMBA Indonesien er designet til fagfolk, arbejder i øjeblikket som erhvervsfolk. EMBA Indonesien studerende opfordres til at bringe deres on-the-job viden til læri… Læs mere

Et EMBA Indonesien program vil give en uddannelse fra et internationalt perspektiv på højt respekteret uddannelsesinstitutioner og af høj kvalitet fakultet. Indonesien er et spændende sted for læring blandt kultur og intellekt.


EMBA Indonesien er designet til fagfolk, arbejder i øjeblikket som erhvervsfolk. EMBA Indonesien studerende opfordres til at bringe deres on-the-job viden til læringsmiljøet gennem interaktive kurser og gruppearbejde. Gennem kurser, der fokuserer på regnskabs-, økonomi, marketing og informationsteknologi, vil de studerende få en solid forståelse for forretningsmæssige principper med fokus på ledelse og management. Kandidater fra EMBA Indonesien ofte er i stand til at nå videre i deres karrierer til øverste ledelse og udøvende lederstillinger i internationale koncerner og virksomheder.


Hvis dette lyder interessant for dig, så tag et kig gennem de EMBA Indonesien programmer nedenfor og find den grad venter på dig!              

Minimer
Læs mere om at studere i Indonesien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
IPMI International Business School
Jakarta, Indonesien

Dette er kernen program IPMI Business School. Programmet, med løbende forbedringer, har kørt i tyve år og produceret en række faglige ledere og ledere.

Dette er kernen program IPMI Business School. Programmet, med løbende forbedringer, har kørt i tyve år og produceret en række faglige ledere og ledere. -
EMBA
Fuldtid
Engelsk
på universitet