MBASTUDIES

EMBA i Hongkong - EMBA-uddannelser i Hongkong EMBA

Tjen en verdensklasse Executive MBA-grad med en EMBA Hong Kong program, formet til at opfylde tidsplanen for ledere. EMBA Hong Kong sætter professionelt drevet studerende i hjertet af en hurtigt voksende globale kommercielle område. Fagfolk søger at fremme deres karriere med en EMBA Hong Kong vil studere sammen med andre fagfolk fra hele verden, hvilket skaber et unikt netværk for fremtidige samarbejdsprojekter og personlig vækst.

Kandidater til en EMBA Hong Kong får tilbudt en unik balance mellem et globalt fokus og lokale erfaringer, hvilket skaber en mulighed for chefer og ledere at blive udsat for den hurtige økonomiske udvikling i Kina og dets dynamisk indvirkning på den fremtidige globale forretning. Hong Kong, som en central kinesisk hub, positioner EMBA studerende til fremragende kvalitet lederuddannelse.

En EMBA Hong Kong-programmet bestræber sig på at levere dedikerede topledere med færdigheder og relevant viden om moderne management teori og praksis og at lette metoder til problemløsning og strategisk vigtigste at forberede sig til de uundgåelige udfordringer af den pulserende og evigt skiftende forretningsmiljø af Storkina og verden.

Hvis du søger for en EMBA Hong Kong grad, så er du kommet til det rette sted! Rul gennem dine muligheder nedenfor!

resultater fundet Filter

Henley Fleksibel Executive MBA i Asien

Henley Business School Asia
EMBA
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
på universitet

Programmet kombinerer en blanding af individuel og gruppe undersøgelse, online og ansigt-til-ansigt workshops. Denne innovative og yderst relevant MBA kvalifikation er for erf ...

Læs mere

Henley fleksibel Executive MBA i asien

Henley Business School Asia
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

The Henley Flexible Executive MBA er en 2-årig deltids-program designet til erfarne ledere og travle ledere, der ønsker at udvikle deres internationale ledelseskompetencer.

Læs mere