MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Hong Kong - EMBA -uddannelser i Hong Kong EMBA , Hong Kong

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Hong Kong er en af ​​de to særlige administrative områder af People 's Kina, den anden er Macau.

Hong Kong er en af ​​de mest folkerige byer i verden med en befolkning på mere end 7 mio. Kendt for sin legendariske skyline, der definerer byen, det har en ekspansiv naturhavn og er rangeret som verdens mest lodrette by. Det har flere troværdige institutioner.

Deltid EMBA Hong Kong - Tag din EMBA i Hong Kong. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Henley fleksibel Executive MBA i asien

Henley Business School Asia
på universitet Deltid 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

The Henley Flexible Executive MBA er en 2-årig deltids-program designet til erfarne ledere og travle ledere, der ønsker at udvikle deres internationale ledelseskompetencer.

Henley Fleksibel Executive MBA i Asien

Henley Business School Asia
på universitet Deltid 24 måneder Kontakt skolen Hongkong Hong Kong

Programmet kombinerer en blanding af individuel og gruppe undersøgelse, online og ansigt-til-ansigt workshops. Denne innovative og yderst relevant MBA kvalifikation er for erfarne ledere, der ønsker at fortsætte med at arbejde på fuld tid, mens de studerer på deltid.