MBASTUDIES.DK

EMBA i Holland - EMBA-uddannelser i Holland EMBA

EMBA i Holland - EMBA-uddannelser i Holland EMBA

Holland er en populær destination for akademisk undersøgelse. Det er et multikulturelt og mangfoldigt miljø med top-notch uddannelser og fakulteter. Holland er i en førsteklasses beliggenhed giver mulighed for at opbygge et stort fagligt netværk og rejser i hele Europa.


EMBA Holland er struktureret for studerende med erhvervserfaring, der søger at fremme deres karriere i øvre ledelse og ledende stillinger. Med en EMBA Holland, kan de studerende udvikle deres branche specifikke færdigheder i et område af specialisering, som marketing eller finansiering. EMBA Holland programmer vil fokusere på emner af undersøgelsen som ledelse kommunikation, markedsundersøgelser, ledelse, forretningsetik, og forvaltning af driften.


Hvis du søger efter en måde at fremme din karriere, så en EMBA Holland kan programmet for dig.Rul gennem indstillingerne nedenfor, og tage det næste skridt mod dine professionelle mål med en EMBA Holland!

resultater fundet

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA
på universitet Deltid 24 måneder January 2020 Holland Maastricht

Maastricht-Suffolk Executive MBA er tredobbelt internationalt akkrediterede (AMBA, IACBE og ACBSP) ledelse grad tilbydes i samarbejde med Suffolk Business School og Maastricht School of Management. Dette partnerskab af en de ældste handelshøjskoler i Holland og en af ​​de yngste institutioner i Det Forenede Kongerige har resulteret i udviklingen af ​​en unik MBA, der kombinerer solid forretning tradition og international akkreditering med iværksætter energi og muligheder. Programmet er udelukkende på engelsk.


Executive MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
på universitet Online Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Schweiz Zürich Lausanne Holland Amsterdam Italien Milan Geneva + 17 mere

Vores akademiske kalender er baseret på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uger). På grund af programmets fleksible struktur og modulære design er der flere startdatoer i begyndelsen af ​​hvert kvartal og hver term, i oktober, november, januar, februar, april, maj, juli og august.


Fleksibel Executive MBA

International Business School the Hague
på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland The Hague

Fleksibel Executive MBA på Den International Business School the Hague ( IBSH ) For virksomhedsledere med en vision for karrierevækst.


Executive MBA

Maastricht School of Management
på universitet Deltid 2 - 4 år January 2020 Holland Maastricht

Den MSM Executive MBA er et deltids program designet til at afbalancere presset af arbejde med undersøgelse. Klasser gennemføres gennem otte moduler, som kan udfyldes om 2 år, men du kan tage længere tid hvis det er nødvendigt.


Deltid Executive MBA

TIAS School for Business and Society
på universitet Deltid 2 år September 2019 Holland Tilburg Utrecht + 1 mere

En Deltid Executive MBA 'legitimationsoplysninger fra en af ​​Europas mest respekterede business schools. Tilbyder umiddelbare fordele for både deltagere og virksomheder: øget viden, netværk og personlige kompetencer.


Executive MBA - 22 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
på universitet Deltid 22 måneder January 2020 Holland Rotterdam

At bygge din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som eksekutiv ved stigningen ved du præcis, hvad vi mener.


Global Executive OneMBA - 21 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
på universitet Deltid 21 måneder September 2019 Holland Rotterdam

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-program designet med samme input fra fem førende handelsskoler beliggende i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika.


MBA Master of Business Administration

EuroMBA
Undervisning både online og på universitetet Deltid 24 måneder Holland Maastricht Polen Warsaw Tyskland Kitzscher Spanien Barcelona Frankrig Nantes Marseille + 8 mere

Den EuroMBA er mere end en MBA. Det tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden.