MBASTUDIES.DK

EMBA i Holland - EMBA-uddannelser i Holland EMBA

Holland er en populær destination for akademisk undersøgelse. Det er et multikulturelt og mangfoldigt miljø med top-notch uddannelser og fakulteter. Holland er i en førsteklasses beliggenhed giver mulighed for at opbygge et stort fagligt netværk og rejser i hele Europa.


EMBA Holland er struktureret for studerende med erhvervserfaring, der søger at fremme deres karriere i øvre ledelse og ledende stillinger. Med en EMBA Holland, kan de studerende udvikle deres branche specifikke færdigheder i et område af specialisering, som marketing eller finansiering. EMBA Holland programmer vil fokusere på emner af undersøgelsen som ledelse kommunikation, markedsundersøgelser, ledelse, forretningsetik, og forvaltning af driften.


Hvis du søger efter en måde at fremme din karriere, så en EMBA Holland kan programmet for dig.Rul gennem indstillingerne nedenfor, og tage det næste skridt mod dine professionelle mål med en EMBA Holland!

resultater fundet Filter

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA
på universitet Deltid 24 måneder Januar 2020 Holland Maastricht

Maastricht-Suffolk Executive MBA er tredobbelt internationalt akkrediterede (AMBA, IACBE og ACBSP) ledelse grad tilbydes i samarbejde med Suffolk Business School og Maastricht School of Management. Dette partnerskab af en de ældste handelshøjskoler i Holland og en af ​​de yngste institutioner i Det Forenede Kongerige har resulteret i udviklingen af ​​en unik MBA, der kombinerer solid forretning tradition og international akkreditering med iværksætter energi og muligheder. Programmet er udelukkende på engelsk.

Executive MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Schweiz Zürich Holland Amsterdam Italien Milan Geneva + 16 mere

Vores akademiske kalender er baseret på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uger). På grund af programmets fleksible struktur og modulære design er der flere startdatoer i begyndelsen af ​​hvert kvartal og hver term, i oktober, november, januar, februar, april, maj, juli og august.

Fleksibel Executive MBA

International Business School the Hague
på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland The Hague

Fleksibel Executive MBA på Den International Business School the Hague ( IBSH ) For virksomhedsledere med en vision for karrierevækst.

Executive MBA - 22 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
på universitet Deltid 22 måneder Januar 2020 Holland Rotterdam

At bygge din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som eksekutiv ved stigningen ved du præcis, hvad vi mener.

Global Executive OneMBA - 21 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
på universitet Deltid 21 måneder September 2019 Holland Rotterdam

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-program designet med samme input fra fem førende handelsskoler beliggende i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika.

Deltid Executive MBA

TIAS School for Business and Society
på universitet Deltid 2 år September 2019 Holland Tilburg Utrecht + 1 mere

En deltid Executive MBA 'legitimation fra en af Europas mest respekterede business schools. Tilbyder umiddelbare fordele for både deltagere og virksomheder: øget viden, netværk og personlige færdigheder.

Executive MBA

Maastricht School of Management
på universitet Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Holland Maastricht

Den MSM Executive MBA er et deltids program designet til at balancere arbejdets pres med undersøgelse. Klasser gennemføres gennem otte moduler, som kan udfyldes i 2,5 år, men du kan tage længere tid hvis det er nødvendigt.

Modulær Executive MBA i Business

Nyenrode Business University
på universitet Deltid September 2019 Holland Breukelen

Arbejder du dagligt i et hektisk miljø med stramme frister, varierende afdelingsmæssige interesser og begrænsede budgetter? Du er ikke den eneste. IT-indvirkningen på organisationer er stor og stigende. Det samler mange investeringer, men disse producerer ikke altid de ønskede resultater, og organisationsudviklingsprocesser er ofte lange og komplicerede. Det giver dog også mulighed for nye organisationsstrukturer og forretningsmodeller; udvikle netværk med partnere, en tættere, interaktiv forbindelse med kunder og mindre hierarkiske lag inden for virksomheder.

Modulær Executive MBA

Nyenrode Business University
på universitet Deltid 3 - 7 år Åben tilmelding Holland Breukelen

Med den modulære Executive MBA kan du oprette din egen MBA. Undersøg, mens du har et job og arbejde på dine ambitioner. Vælg MBA-titlen med en fuld MBA eller følg en eller flere moduler for en hurtig opgradering af din viden.

Executive MBA

Nyenrode Business University
på universitet Deltid 2 år Maj 2019 Holland Breukelen

Nyenrode Executive MBA er et toårigt program. Som leder vælger du leder eller iværksætter at deltage, fordi du vil udvikle dig selv til den bedste leder du kan være. Vores Executive MBA-program hjælper dig med at øge din lederskabseffekt gennem hele din personlige ledelsesudviklingstour, hovedtemaet i programmet.

MBA Master of Business Administration

EuroMBA
Online og campus kombineret Deltid 24 måneder September 2019 Holland Maastricht Polen Warsaw Tyskland Kitzscher Spanien Barcelona Frankrig Nantes Marseille + 9 mere

Den EuroMBA er mere end en MBA. Det tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden.