Deltid EMBA Tilburg - EMBA -uddannelser i Tilburg EMBA , Tilburg

Deltid EMBA Tilburg - EMBA -uddannelser i Tilburg EMBA , Tilburg

MBA

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Den smukke by Tilburg er kendt som en perfekt ferie stedet. Men ikke mange mennesker er klar over, at dette sted har nogle gode uddannelsesinstitutioner såsom Tilburg University - School of Economics og Management. Disse universiteter er kendt for uddannelse af høj kvalitet og har gode forretningsmæssige undersøgelser afdelinger.

Deltid EMBA Tilburg - Tag din EMBA i Tilburg. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Deltid Executive MBA

TIAS School for Business and Society
på universitet Deltid 2 år September 2018 Holland Tilburg

En Deltid Executive MBA 'legitimationsoplysninger fra en af ​​Europas mest respekterede business schools. Tilbyder umiddelbare fordele for både deltagere og virksomheder: øget viden, netværk og personlige kompetencer. [+]

Hvorfor Tias for dette program?

En MBA credential fra en af ​​Europas mest respekterede business schools. Tilbyder umiddelbare fordele for både deltagere og virksomheder med øget viden, netværk og personlige kompetencer umiddelbart gældende på jobbet.

DELTAGER PROFIL

Ambitiøse, talentfulde ledere med et min. 3 år erhvervserfaring og en akademisk eller HBO grad. Deltagerne ønsker at vokse ud over deres nuværende specialist rolle i en mere ledende funktion.

Kursus indhold

Kast dig ud i faglige og personlige forandringer med fokus på karriere effekt.

Management Accounting & Control - Performance Management Principper for Erhvervsøkonomi Kvantitative metoder i Business Corporate finance Knowledge Management Market Road Mapping: Strategi og instrumenter Forhandlingerne Organisatoriske Capabilities & Strategisk HRM Proces, Drift & Quality Management Forretning Simulation Entrepreneurship geopolitik: Hvordan Globale politiske kræfter Drive økonomiske systemer International Management Innovation i multinationale selskaber Forvaltning af Change Strategic Management Personlig Udviklingsprogram (PDP) Management Project ... [-]