Deltid EMBA Rotterdam - EMBA -uddannelser i Rotterdam EMBA , Rotterdam

Deltid EMBA Rotterdam - EMBA -uddannelser i Rotterdam EMBA , Rotterdam

MBA

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

En hollandsk by med fredelig atmosfære og gode universiteter. Rotterdam er et sted at bo og studere. For alle de studerende, der søger uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris, er dette et sted at være. Nogle af de populære universiteter er Erasmus-universitetet i Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

Deltid EMBA Rotterdam - Tag din EMBA i Rotterdam. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA (deltid)

Rotterdam School of Management | Erasmus University
på universitet Deltid 22 måneder September 2018 Holland Rotterdam

Opbygning af din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som en udøvende i stigning, du ved præcis, hvad vi mener. [+]

For ledere på farten, køre din karriere videre på RSM.

Opbygning af din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som en udøvende i stigning, du ved præcis, hvad vi mener. Succes tager store ideer og lyse lederskab. Det tager et kritisk øje med fokus på at gøre bæredygtige beslutninger, der skaber værdi på lang sigt. Det tager et stærkt netværk af fagfolk, der er klar til at gøre store bevægelser - og ivrige efter at hjælpe dig med at dit. Disse er alle hævdvundne hollandske værdier, der har bygget lyse karriere rundt om i verden i århundreder. Og på RSM, vil du få direkte fra denne form for værdifulde tænkning - det er infunderes i alle aspekter af vores deltid Executive MBA, der undervises på engelsk, det internationale sprog i erhvervslivet. Find ud af hvordan anvende hollandske værdier til en international virksomhed uddannelse i Europa vil udvide din indflydelse og drive din karriere videre end du nogensinde har troet muligt. Det er, hvad du vil opdage i Rotterdam School of Management, Erasmus University.... [-]


Global Executive Onemba (modulære)

Rotterdam School of Management | Erasmus University
på universitet Deltid 21 måneder September 2018 Holland Rotterdam

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-program er designet med lige input fra fem førende business skoler placeret i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika. [+]

Hvorfor RSM Global OneMBA?

Fem Skoler. Fire kontinenter.

[-]