MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Holland - EMBA -uddannelser i Holland EMBA

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Deltid EMBA i Holland - Tag din Deltid EMBA i Holland. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA
på universitet Deltid 24 måneder Kontakt skolen Holland Maastricht

Maastricht-Suffolk Executive MBA er tredobbelt internationalt akkrediterede (AMBA, IACBE og ACBSP) ledelse grad tilbydes i samarbejde med Suffolk Business School og Maastricht School of Management. Dette partnerskab af en de ældste handelshøjskoler i Holland og en af ​​de yngste institutioner i Det Forenede Kongerige har resulteret i udviklingen af ​​en unik MBA, der kombinerer solid forretning tradition og international akkreditering med iværksætter energi og muligheder. Programmet er udelukkende på engelsk.

Executive MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 3 år November 2019 Schweiz Zürich Belgien Antwerpen Spanien Barcelona Bruxelles Madrid Japan Tokyo Holland Amsterdam Italien Milano Geneve + 16 mere

Vores akademiske kalender er baseret på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uger). På grund af programmets fleksible struktur og modulære design er der flere startdatoer i begyndelsen af ​​hvert kvartal og hver term, i oktober, november, januar, februar, april, maj, juli og august.

Executive MBA - 22 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
på universitet Deltid 22 måneder Januar 2020 Holland Rotterdam

At bygge din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som eksekutiv ved stigningen ved du præcis, hvad vi mener.

Global Executive OneMBA - 21 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University
på universitet Deltid 21 måneder September 2020 Holland Rotterdam

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-program designet med samme input fra fem førende handelsskoler beliggende i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika.

Executive MBA

Maastricht School of Management
på universitet Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Holland Maastricht

Den MSM Executive MBA er et deltids program designet til at balancere arbejdets pres med undersøgelse. Klasser gennemføres gennem otte moduler, som kan udfyldes i 2,5 år, men du kan tage længere tid hvis det er nødvendigt.

Modulær Executive MBA i Business

Nyenrode Business University
på universitet Deltid Kontakt skolen Holland Breukelen

Arbejder du dagligt i et hektisk miljø med stramme frister, varierende afdelingsmæssige interesser og begrænsede budgetter? Du er ikke den eneste. IT-indvirkningen på organisationer er stor og stigende. Det samler mange investeringer, men disse producerer ikke altid de ønskede resultater, og organisationsudviklingsprocesser er ofte lange og komplicerede. Det giver dog også mulighed for nye organisationsstrukturer og forretningsmodeller; udvikle netværk med partnere, en tættere, interaktiv forbindelse med kunder og mindre hierarkiske lag inden for virksomheder.

Modulær Executive MBA

Nyenrode Business University
på universitet Deltid 3 - 7 år Åben tilmelding Holland Breukelen

Med den modulære Executive MBA kan du oprette din egen MBA. Undersøg, mens du har et job og arbejde på dine ambitioner. Vælg MBA-titlen med en fuld MBA eller følg en eller flere moduler for en hurtig opgradering af din viden.

Executive MBA

Nyenrode Business University
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Holland Breukelen

Nyenrode Executive MBA er et toårigt program. Som leder vælger du leder eller iværksætter at deltage, fordi du vil udvikle dig selv til den bedste leder du kan være. Vores Executive MBA-program hjælper dig med at øge din lederskabseffekt gennem hele din personlige ledelsesudviklingstour, hovedtemaet i programmet.

MBA Master of Business Administration

EuroMBA
Online og campus kombineret Deltid 24 måneder September 2020 Holland Maastricht Polen Warszawa Tyskland Kitzscher Spanien Barcelona Frankrig Nantes Marseille + 9 mere

Den EuroMBA er mere end en MBA. Det tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden.