MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Breukelen - EMBA -uddannelser i Breukelen EMBA , Breukelen

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Breukelen er en af ​​de mest populære byer i Holland. Dette sted er kendt for sine business schools. Desuden er institutioner såsom Nyenrode Erhverv University dedikeret til at levere kvalitet business baseret uddannelse, og de fokuserer på over alle grooming af de studerende.

Deltid EMBA Breukelen - Tag din EMBA i Breukelen. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Modulær Executive MBA i Business

Nyenrode Business University
på universitet Deltid Kontakt skolen Holland Breukelen

Arbejder du dagligt i et hektisk miljø med stramme frister, varierende afdelingsmæssige interesser og begrænsede budgetter? Du er ikke den eneste. IT-indvirkningen på organisationer er stor og stigende. Det samler mange investeringer, men disse producerer ikke altid de ønskede resultater, og organisationsudviklingsprocesser er ofte lange og komplicerede. Det giver dog også mulighed for nye organisationsstrukturer og forretningsmodeller; udvikle netværk med partnere, en tættere, interaktiv forbindelse med kunder og mindre hierarkiske lag inden for virksomheder.

Modulær Executive MBA

Nyenrode Business University
på universitet Deltid 3 - 7 år Åben tilmelding Holland Breukelen

Med den modulære Executive MBA kan du oprette din egen MBA. Undersøg, mens du har et job og arbejde på dine ambitioner. Vælg MBA-titlen med en fuld MBA eller følg en eller flere moduler for en hurtig opgradering af din viden.

Executive MBA

Nyenrode Business University
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Holland Breukelen

Nyenrode Executive MBA er et toårigt program. Som leder vælger du leder eller iværksætter at deltage, fordi du vil udvikle dig selv til den bedste leder du kan være. Vores Executive MBA-program hjælper dig med at øge din lederskabseffekt gennem hele din personlige ledelsesudviklingstour, hovedtemaet i programmet.