Filter
EMBA
Østrig Studietype: alle Hastighed: alle

Healthcare Management i Østrig - Healthcare Management-uddannelser i Østrig Healthcare Management

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Republikken Østrig kan prale af en stor politisk, pædagogisk og kunstnerisk kultur. Geografien Østrig også mulighed for alle typer af årstidens erfaringer.

Healthcare Management i Østrig - Tag din EMBA i Østrig. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Healthcare Management, Østrig

Andre muligheder inden for dette studieområde:
SMBS - University of Salzburg Business School

Den internationale Executive MBA - Health Care Management studieprogram finder sted på tre internationale steder: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC og Toronto. Di ... [+]

International Executive MBA - Health Care Management

Ledelsestræning for ledere i sundhedsvæsenet

Dette studieprogram har til formål at formidle ledelsestræning i sundhedssektoren på akademisk grundlag. Dette omfatter den nødvendige forståelse af sundhedsvæsenets marked, analytiske kompetencer, sociale kompetencer, kontrol, markedsføring, strategisk og operativ sundhedsstyring, system sammenligninger i sundhedssektoren og yderligere emner.

Et vigtigt mål for MBA-uddannelsen er at forbedre ledelseskompetencen hos ledende medarbejdere i offentlige og private sundhedsinstitutioner og i den farmaceutiske og medicinsk-tekniske industri. Det har også til formål at støtte topchefer i deres beslutningsroller.... [-]

Østrig Salzburg
October 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk