Healthcare Management-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Healthcare Management-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En Executive Master of Business Administration grad er en type avanceret grad plan designet til studerende interesseret i at studere og arbejde på samme tid. Denne uddannelsesmulighed kan være en god måde for lærde at øge erfaringerne og få kritisk viden inden for erhvervslivet.

Hvad er en EMBA i Healthcare Management? Sundhedsforvaltning er undersøgelsen af ​​tilsyn og administration af sundhedsrelaterede systemer, herunder hospitaler, medicinske laboratorier, klinikker, plejehjem og andre lignende strukturer. Dette uddannelsesprogram er specielt designet til at tilbyde eleverne ledelsesværktøjer, kommunikationsteknikker og erhvervskompetencer, der kræves for at kunne fungere effektivt, budget og levere sundhedsrelaterede tjenester. Kursusarbejde i denne type program kan omfatte organisatorisk adfærd, lederskab, forretningsetik, sundhedspleje markedsføring, human resource management, økonomisk forvaltning og meget mere.

Forskere inden for sundhedspleje ledelse kan få en lang række nyttige færdigheder, der kan vise sig gavnlige for forskellige brancher. Mange arbejdsgivere finder disse studerende at have stærke kommunikationsevner, problemløsende evner og analytisk forstand.

Omkostningerne ved at tjene en EMBA kan variere afhængigt af programmets længde og placering af universitetet, der tilbyder det. I nogle tilfælde kan en studerendes arbejdsgiver refundere omkostningerne ved denne grad. Interesserede personer bør tale med vejledere og skoleadgangskontorer for mere information.

Stillinger i sundhedssektoren kan være yderst lukrative og tilfredsstillende, og der er en lang række jobtitler, som en kandidat kan forfølge. En studerende kan overveje at arbejde som hospitalsadministrator, der er ansvarlig for, at hospitalet fungerer glat. Fælles stillingsopgaver omfatter komplekse budgettering, ansættelse og lovoverholdelse. Andre potentielle stillinger omfatter indtægtsadministration analytiker, supply sourcing udøvende, sundhedspolitik analytiker, sundhedsinformationschef og mange andre.

Universiteter over hele verden tilbyder EMBA grader i sundhedsstyring. Naturen af ​​disse grader tillader ofte eleverne at studere tæt på hjemmet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Udøvende Mba Sundhedspleje

Nottingham University Business School
på universitet Deltid 2 - 4 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Nottingham

Forbered dig på udfordringerne med at organisere og administrere komplekse sundhedsydelser, har vores Executive MBA Healthcare udnævnt af NHS Leadership Academy. [+]

Oversigt

Forbered dig på udfordringerne med at organisere og administrere komplekse sundhedsydelser, har vores Executive MBA Healthcare udnævnt af NHS Leadership Academy.

Rangeret 21st i verden, 2. i Storbritannien og 1. for lønforhøjelse efter eksamen i den seneste Economist Executive MBA, kan den studeres deltid over 2-4 år.

Designet for dem, der ønsker at fortsætte deres fokus på sundhedssektoren, samtidig med at de modtager en bred MBA-uddannelse, udvikler den din kompetence til at generere værdi, forbedre organisatorisk effektivitet og øger din evne til at arbejde sammen med andre for at opnå en vellykket ændring.

Sammen med moduler fra Executive MBA-programmet, vil de, der fokuserer på sundhedsvæsenet, gennemføre to specialdesignede moduler. Moduler ledes af akademikere, hvis forskning fokuserer specifikt på sundhedsstyring og inviterede eksperter fra sundhedssektoren.... [-]


International Executive Mba - Sundhedspleje Ledelse

SMBS - University of Salzburg Business School
på universitet Deltid 2 år October 2018 Østrig Salzburg

Den internationale Executive MBA - Health Care Management studieprogram finder sted på tre internationale steder: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC og Toronto. Disse unikke steder tilbyder stor infrastruktur med moderne klasseværelser. [+]

International Executive MBA - Health Care Management

Ledelsestræning for ledere i sundhedsvæsenet

Dette studieprogram har til formål at formidle ledelsestræning i sundhedssektoren på akademisk grundlag. Dette omfatter den nødvendige forståelse af sundhedsvæsenets marked, analytiske kompetencer, sociale kompetencer, kontrol, markedsføring, strategisk og operativ sundhedsstyring, system sammenligninger i sundhedssektoren og yderligere emner.

Et vigtigt mål for MBA-uddannelsen er at forbedre ledelseskompetencen hos ledende medarbejdere i offentlige og private sundhedsinstitutioner og i den farmaceutiske og medicinsk-tekniske industri. Det har også til formål at støtte topchefer i deres beslutningsroller.... [-]


Udøvende Mba I Sundhedsstyring

Oakland University School of Business Administration
på universitet Deltid 21 måneder February 2018 USA Rochester

Designet til at give sundhedspersonale en forståelse af ledelsens koncepter og færdigheder, som vil hjælpe dem med at forvalte effektivt i sundhedssektoren [+]

Executive MBA i Health Care Management Executive MBA i Health Care Management (EMBA-HCM) er designet til at give sundhedspersonale en forståelse af ledelsens koncepter og færdigheder, som vil hjælpe dem med effektivt at forvalte i sundhedssektoren. Programmet er rettet mod læger og sundhedsadministratorer med mindst fem års erfaring, som ønsker at få en stærk forståelse af den operationelle og strategiske ledelse i sundhedssektoren. Valgfrie kursusalternativer - Resultatbedømmelse i sundhedsvæsenet - Nye virksomheder i sundhedsvæsenet - Faciliteter Planlægning og evaluering - Projektledelse i sundhedsvæsenet - Administration af teknologi i sundhedsvæsenet - Datalagring i sundhedsvæsenet - Health Care Marketing & Consumer Satisfaction - New Health Care Svcs. Udvikling - Hospital Finance & Managed Care - Fusioner og overtagelser i HC - Forecasting i sundhedsvæsenet - Kvalitetssikring i sundhedsvæsenet - Omkostningsstyring i sundhedsvæsenet - Regeringspolitik i sundhedsvæsenet - Internationale sammenligninger i sundhedsvæsenet - Forvaltning af kulturel mangfoldighed - Sygehusadministration - Omdannelse af sundhedsvæsenet - Kontrakter og forhandlinger i sundhedsvæsenet ... [-]