MBASTUDIES

EMBA i Grækenland - EMBA-uddannelser i Grækenland EMBA

Grækenland er et land med en rig historie, og nu er antikke og moderne på samme tid. En EMBA i Grækenland vil give de studerende en uddannelse af høj kvalitet i samme kulturelt og intellektuelt stimulerende miljø, der førte til værker af nogle af historiens største filosoffer.


EMBA i Grækenland er lettes gennem streng kurser, seminarer og workshops. Programmerne er designet til nuværende arbejde fagfolk, der søger at fremme deres karriere til højere niveauer, såsom direktionen. Studerende af EMBA Grækenland er forsynet med et stærkt forretningsgrundlag gennem kurser om emnerne økonomi, finansiering, markedsføring, informationsteknologi, og regnskab. EMBA Grækenland programmer suppleres af on-the-job erfaring, at eleverne kan tage med til læringsmiljø.


EMBA Grækenland programmer er designet, så de studerende kan fortsætte med at arbejde i deres erhverv og fremme deres uddannelse.Hvis dette lyder som hvad du leder efter, tage et kig nedenfor og du kan finde den rigtige uddannelse for dig!

resultater fundet Filter

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
EMBA
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
på universitet

IHU Executive MBA er et topkvalitets 24-måneders program undervist i løbet af en udvidet weekend en gang om måneden og begynder hvert januar. I alt er der seksten weekender af ...

Læs mere

MBA udøvende

DEI College
EMBA
Engelsk
på universitet

Den MBA Executive på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i ...

Læs mere