MBASTUDIES

EMBA Thessaloniki - EMBA-uddannelser i Thessaloniki EMBA, Thessaloniki

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

Grækenland udviklede deres uddannelsessystem med videregående uddannelse på toppen. Over 40% af alle grækere lever i Athen, og der er også her, de bedste muligheder for at forfølge en højere uddannelse er. Omkranset af Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet, Grækenland er en turist perle med en af ​​verdens 's fantastiske strande.

Byen Thessaloniki er den næststørste i landet og hjem til mere end 790.000 indbyggere. Det er en af ​​Grækenlands mest væsentlige forretningsmæssige hubs og spiller en væsentlig rolle i den samlede økonomi. Den huser landets største universitet blandt andre institutioner.

EMBA Thessaloniki - Tag din EMBA i Thessaloniki. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
EMBA
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
på universitet

IHU Executive MBA er et topkvalitets 24-måneders program undervist i løbet af en udvidet weekend en gang om måneden og begynder hvert januar. I alt er der seksten weekender af ...

Læs mere

MBA udøvende

DEI College
EMBA
Engelsk
på universitet

Den MBA Executive på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i ...

Læs mere