Deltid EMBA Thessaloniki - EMBA -uddannelser i Thessaloniki EMBA , Thessaloniki

Deltid EMBA Thessaloniki - EMBA -uddannelser i Thessaloniki EMBA , Thessaloniki

MBA

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Byen Thessaloniki er den næststørste i landet og hjem til mere end 790.000 indbyggere. Det er en af ​​Grækenlands mest væsentlige forretningsmæssige hubs og spiller en væsentlig rolle i den samlede økonomi. Den huser landets største universitet blandt andre institutioner.

Deltid EMBA Thessaloniki - Tag din EMBA i Thessaloniki. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
på universitet Deltid 24 måneder January 2018 Grækenland Thessaloniki

Den IHU Executive MBA er en top-kvalitet 24-måneders-program undervises over en forlænget weekend en gang om måneden, og begynder hvert år i januar. I alt er der seksten weekender af klasser. [+]

Den IHU Executive MBA er en 24-måneders program undervist over en lang weekend (inklusive fredag) en gang om måneden, og begynder hvert år i januar. I alt er der seksten weekender af klasser.

Vores program er designet til travle professionelle, for at fremme deres karriere uden at miste momentum. Den fleksible undervisning tidsplan har til formål at gøre det muligt for studerende fra diverse baggrunde til at deltage i undervisningen. Desuden er en række forskellige pædagogiske metoder anvendt med henblik på at fremme læring, såsom workshops, bløde sessioner kompetenceudvikling og integrere seminarer.

Undervisningen foregår på campus, i Thessaloniki.

Næste indtag: Ansøgninger accepteres indtil opfyldelsen af ​​de udbudte sæder.... [-]


MBA Udøvende

DEI College
på universitet September 2018 Grækenland Thessaloniki

Den MBA Executive på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i erhvervslivet, du har brug for mere end blot business-færdigheder. [+]

Beskrivelse

Den MBA Executive på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i erhvervslivet, du har brug for mere end blot business-færdigheder. Master of Business Administration Executive er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater.

Denne unikke MBA Executive vil passe dem, der håbefulde erhvervsfolk uden tidligere virksomhed eller management erfaring, men har en klar interesse i og lidenskab for Business, Enterprise og iværksætterånd.

Indhentning en MBA fra University of Northampton vil understøtte din karriereforløb ved at udvikle dine kritisk tænkning og forskning færdigheder, som vil forbedre din virksomhed viden og forståelse. Den MBA vil lære dig teorien om effektiv forvaltning praksis og udstyre dig med væsentlige færdigheder, selvtillid og kompetencer til at hjælpe dig, når du venture i dit valgte branche. Du vil lære at tænke lateralt, udfordring konventionen og tilbyde videnbaserede løsninger på forretningsmæssige problemstillinger. Du vil være i stand til at tænke og drive forskelligt på dine kolleger, som er afgørende i dagens globale erhvervsklima arena.... [-]