Deltid EMBA Thessaloniki - EMBA -uddannelser i Thessaloniki EMBA , Thessaloniki

Deltid EMBA Thessaloniki - EMBA -uddannelser i Thessaloniki EMBA , Thessaloniki

MBA

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Byen Thessaloniki er den næststørste i landet og hjem til mere end 790.000 indbyggere. Det er en af ​​Grækenlands mest væsentlige forretningsmæssige hubs og spiller en væsentlig rolle i den samlede økonomi. Den huser landets største universitet blandt andre institutioner.

Deltid EMBA Thessaloniki - Tag din EMBA i Thessaloniki. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
på universitet Deltid 24 måneder January 2019 Grækenland Thessaloniki

IHU Executive MBA er et topkvalitets 24-måneders program undervist i løbet af en udvidet weekend en gang om måneden og begynder hvert januar. I alt er der seksten weekender af klasser. [+]

IHU Executive MBA er et 24-måneders program undervist i en lang weekend (inklusive fredag) en gang om måneden og begynder hvert januar. I alt er der seksten weekender af klasser.

Vores program er designet til travle fagfolk for at fremme deres karriere uden at miste fart. Den fleksible undervisningsplan tager sigte på at give studerende fra forskellige baggrunde mulighed for at deltage i klasser. Derudover anvendes en række undervisningsmetoder med henblik på at lette læring, såsom workshops, udvikling af bløde færdigheder og integrering af seminarer.

Undervisningen foregår på campus i Thessaloniki.

Næste indtag: Ansøgninger accepteres indtil opfyldelsen af ​​de tilbudte pladser.... [-]


MBA Udøvende

DEI College
på universitet September 2018 Grækenland Thessaloniki

Den MBA Executive på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i erhvervslivet, du har brug for mere end blot business-færdigheder. [+]

Beskrivelse

Den MBA Executive på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i erhvervslivet, du har brug for mere end blot business-færdigheder. Master of Business Administration Executive er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater.

Denne unikke MBA Executive vil passe dem, der håbefulde erhvervsfolk uden tidligere virksomhed eller management erfaring, men har en klar interesse i og lidenskab for Business, Enterprise og iværksætterånd.

Indhentning en MBA fra University of Northampton vil understøtte din karriereforløb ved at udvikle dine kritisk tænkning og forskning færdigheder, som vil forbedre din virksomhed viden og forståelse. Den MBA vil lære dig teorien om effektiv forvaltning praksis og udstyre dig med væsentlige færdigheder, selvtillid og kompetencer til at hjælpe dig, når du venture i dit valgte branche. Du vil lære at tænke lateralt, udfordring konventionen og tilbyde videnbaserede løsninger på forretningsmæssige problemstillinger. Du vil være i stand til at tænke og drive forskelligt på dine kolleger, som er afgørende i dagens globale erhvervsklima arena.... [-]