Deltid EMBA i Grækenland - EMBA -uddannelser i Grækenland EMBA

Deltid EMBA i Grækenland - EMBA -uddannelser i Grækenland EMBA

MBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Deltid EMBA i Grækenland - Tag din Deltid EMBA i Grækenland. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
på universitet Deltid 24 måneder January 2018 Grækenland Thessaloniki

Den IHU Executive MBA er en top-kvalitet 24-måneders-program undervises over en forlænget weekend en gang om måneden, og begynder hvert år i januar. I alt er der seksten weekender af klasser. [+]

Den IHU Executive MBA er en 24-måneders program undervist over en lang weekend (inklusive fredag) en gang om måneden, og begynder hvert år i januar. I alt er der seksten weekender af klasser.

Vores program er designet til travle professionelle, for at fremme deres karriere uden at miste momentum. Den fleksible undervisning tidsplan har til formål at gøre det muligt for studerende fra diverse baggrunde til at deltage i undervisningen. Desuden er en række forskellige pædagogiske metoder anvendt med henblik på at fremme læring, såsom workshops, bløde sessioner kompetenceudvikling og integrere seminarer.

Undervisningen foregår på campus, i Thessaloniki.

Næste indtag: Ansøgninger accepteres indtil opfyldelsen af ​​de udbudte sæder.... [-]


Executive MBA - Internationale Rute

University of Strathclyde Business School
Undervisning både online og på universitetet Deltid 24 måneder August 2018 Grækenland Athen

Strathclyde Business School (SBS) har en lang og stolt tradition for at være en innovativ business school - og en del af en førende teknologiske universitet - med "nyttig læring 'på sit hjerte. SBS blev opkaldt Business School of the Year i Times Higher Education 2016 Awards annonceret i november. Prisen blev lavet i erkendelse af Business School innovative og iværksætterholdning og dens overordnede "fremragende præstationer. [+]

Den Strathclyde MBA har været tilgængeligt uden for Storbritannien siden 1988, med tusindvis af MBA kursister nu dimitterede og mange flere i øjeblikket studerer i deres eget land.

Den Strathclyde MBA har mange studie ruter, men vi understreger vores 'én MBA' tilgang. Executive MBA du studerer via en af ​​vores internationale centre er nøjagtig det samme program, som du ville studere i Glasgow, og de akademikere, der leverer de centrale elementer i programmet i dit land også levere MBA i Glasgow.

Programmet format er specielt designet til travle ledere, der har brug for at kombinere karriere og familieliv med krav MBA studier. Fleksibiliteten i deltid tilgang giver deltagerne mulighed for at opgradere inden for to år. Dog kan undersøgelsen blive spredt over en længere periode, hvis det er nødvendigt, til højst seks år.... [-]


MBA Udøvende

DEI College
på universitet September 2018 Grækenland Thessaloniki

Den MBA Executive på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i erhvervslivet, du har brug for mere end blot business-færdigheder. [+]

Beskrivelse

Den MBA Executive på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i erhvervslivet, du har brug for mere end blot business-færdigheder. Master of Business Administration Executive er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater.

Denne unikke MBA Executive vil passe dem, der håbefulde erhvervsfolk uden tidligere virksomhed eller management erfaring, men har en klar interesse i og lidenskab for Business, Enterprise og iværksætterånd.

Indhentning en MBA fra University of Northampton vil understøtte din karriereforløb ved at udvikle dine kritisk tænkning og forskning færdigheder, som vil forbedre din virksomhed viden og forståelse. Den MBA vil lære dig teorien om effektiv forvaltning praksis og udstyre dig med væsentlige færdigheder, selvtillid og kompetencer til at hjælpe dig, når du venture i dit valgte branche. Du vil lære at tænke lateralt, udfordring konventionen og tilbyde videnbaserede løsninger på forretningsmæssige problemstillinger. Du vil være i stand til at tænke og drive forskelligt på dine kolleger, som er afgørende i dagens globale erhvervsklima arena.... [-]