General Management-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

General Management-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

General Management

Personer, der arbejder som enten ledere og direktører, tager ofte Executive MBA-kurser for at blive kvalificeret yderligere. Disse programmer er ideelle til dem, der allerede arbejder i deres foretrukne område og imødekommer en række forskellige brancher.

Hvad er en EMBA i General Management? Dette program er designet til at hjælpe fagfolk til at blive bedre ledere inden for deres virksomheder og brancher. Coursework dykker typisk i ledelses- og kommunikationsteknikker, samt metoder til forbedring af organisation og planlægning. Disse grader kan indebære en række økonomiske og business teori klasser, samt markedsføring, kunderelationer og forretningseffektivitet. Programmer kan kræve forskellige praktiske opgaver, der hjælper eleverne med at lære de faktiske ledelsesteknikker og forretningspraksis, der har umiddelbare applikationer.

At gennemføre en EMBA grad kan udstyre kandidater med mange færdigheder, herunder ledelse, forretningsorganisation og kritisk tænkning. Disse færdigheder kan hjælpe fagfolk med at lede virksomheder mod succes, og de forbedrer også en lederes chancer for karriereudvikling.

EMBA kurser er ofte taget af deltidsstuderende, så prisen afhænger af hvor ofte klasser tages og hvor længe programmet varer. For at finde ud af mere om prissætning, så prøv at kontakte et universitet direkte.

Efter at have modtaget en EMBA i General Management, kan kandidater begynde at kigge efter højtstående stillinger i deres valgte felt. For dem, der allerede arbejder som ledere, kan det være muligt at blive generaladministratorer eller direktører, der fører tilsyn med et større team. Medarbejdere, der ønsker at flytte til en leder eller direktør, kan muligvis gøre det hurtigere ved hjælp af denne grad. En Executive MBA kan også hjælpe enkeltpersoner træde i ledende stillinger med unge og udviklende opstartsvirksomheder. For dem med en LLC kan denne grad hjælpe med at sikre arbejde som en event manager på en per-projekt basis.

En EMBA i General Management kan udfyldes på de fleste universiteter samt gennem online kurser. For at lære mere om denne grad, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Executive MBA i General Management

Institut für Management
på universitet Deltid 18 måneder Åben tilmelding Østrig Salzburg

master-forretningsmæssige udfordringer, strategiske beslutninger og opfylde ledelsesansvar - med den akademiske grad MBA (Master of Business Administration), du kvalificere sig til ledelsesniveau. Den omfattende generel ledelse uddannelse giver strøm, dybdegående faglige viden og ledelse og lederevner. På IFM - Institut für Management i Salzburg du studerer meget fleksibel: Individuel undersøgelse design og omfattende pleje føre dig til succes! [+]

Deltidsstudier management i Salzburg

Siden begyndelsen af ​​det 21. århundrede, Master of Business Administration MBA er nok den mest anerkendte post-graduate grad i vor tid. Ikke uden grund - fordi undersøgelsen gør en fremragende business uddannelse for ledere på højeste faglige niveau.

Deres særlige fordel IFM:

Det modulære design af vores Executive MBA-program, en baseline til enhver tid! Den fleksible studie planlægning, individuel undersøgelse planlægning tilpasser sig din tid budget! Udarbejdet af dig som en del af kursets indhold og begreber i form af papirer og specialet bringe dig en umiddelbar praktisk anvendelse for din personlige og faglige fremtidige udvikling.... [-]


Generel MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)
på universitet Fuldtid Deltid 18 måneder March 2019 Ukraine Kyiv + 1 mere

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere, der er involveret i beslutningstagning inden for forskellige brancher og funktionelle sfærer både i de vigtige nationale og internationale virksomheder og i de små og mellemstore virksomheders og mellemstore virksomheder. [+]

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere, der er involveret i beslutningstagning inden for forskellige brancher og funktionelle sfærer både i de vigtige nationale og internationale virksomheder og i de små og mellemstore virksomheders og mellemstore virksomheder.

Modulerne, der tilbydes til eleverne, er rettet mod dannelsen af ​​systemet med praktisk viden og færdigheder, som er nødvendige for at forstå udviklingen inden for udvikling af indenlandsk og international forretning, løsning af virksomhedens vitale problemer og øget effektivitet i opfyldelsen af ​​administrative funktioner under forhold med høj turbulens i erhvervsmiljøet.... [-]


EMBA i generel ledelse

German Business School
på universitet Deltid 2 år September 2019 Tunesien Tunis

Den EMBA General Management programmet er sektor-neutral og velegnet for medarbejdere fra forskellige industrielle segmenter og af økonomi, teknik, teknisk eller naturvidenskabelig baggrund. [+]

EMBA i General Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program henvender virksomhedernes ledere, nuværende og kommende ledere, der giver dem mulighed for at opnå denne prestigefyldte grad, samtidig med at holde deres eksisterende fuldtidsjob.

EMBA program fokuserer på at forbedre deltagernes strategiske ledelse tænkning, som vil give dem mulighed for at udføre kritisk analyse af enhver virksomhed situation og anvende forskellige ledelsesmæssige teorier til at løse forretningsmæssige problemer. Et andet afgørende aspekt af programmet er udvikling af lederskab og kommunikationsevner og opbygning af faglige netværk gennem teambuilding aktiviteter og gruppearbejde. Desuden lærer deltagerne at bruge de nødvendige værktøjer til virksomhedernes forskning og ved afslutningen af ​​programmet kan integrere og anvende den modtagne viden til deres område af speciale.... [-]