96 Fjernundervisning EMBA Programmer i Handelsstudier 2024

Fjernundervisning EMBA Programmer i Handelsstudier 2024Filter
    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    10 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Executive MBA fra Carlow University giver studerende mulighed for at tjene deres MBA på kun 40 ugers online-studie. Programmet består af 10 omfattende kurser og forbereder eleverne til at være etiske, effektive ledere. Studerende bevæger sig gennem udfordrende og oplysende kurser med den samme gruppe studerende, der nyder godt af personlig opmærksomhed og erfarne instruktører. Få en øjeblikkelig og værdifuld indflydelse på din karriere.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Aalto Executive MBA (EMBA) er et af Europas førende Executive MBA-programmer. Det har "Triple Crown" af akkrediteringer - de tre mest respekterede internationale akkrediteringer, AACSB, AMBA og EQUIS, givet til omkring 1% af verdens business schools - og er rangeret blandt de 100 bedste programmer på verdensplan. Aalto EMBA-programmet udvikler et stærkt professionelt netværk og fremskynder din karriereudvikling.

    • Nottingham, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores Global Executive MBA er et stærkt partnerskab mellem Nottingham Business School og førende handelshøjskoler i Sydafrika og Brasilien. Ved at kombinere vores ekspertise vil du udvikle et virkeligt globalt perspektiv, internationale forbindelser og viden til at lede i en usikker og forbundet verden. Programmet er designet med fokus på bæredygtigt og ansvarligt lederskab. Disse principper er indlejret i alle vores moduler. Du vil blive fordybet i kontekstuelle ledelsesprojekter, udforske strategiske udfordringer i den virkelige verden og anvende din læring på din arbejdsplads. Uanset om du ønsker at påtage dig en mere overordnet rolle eller omfavne mulighederne og risiciene i en forbundet verden, er Global Executive MBA et flagskibsprogram og en transformerende læringsoplevelse.

    • Pomorska, Polen

    Fuldtid, Deltid

    4 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Executive MBA GFKM-programmet forbereder deltagerne til effektiv ledelse i en VUCA-verden, hvor succes afhænger af hurtige og præcise beslutninger, der træffes i et miljø i konstant forandring. Det udvikler et omfattende kendskab til forretningsprocesser, et holistisk syn på organisationen og evnen til at styre en kompleks organisationsstruktur. Det giver den ekstraordinære tilfredsstillelse og tillid til at handle, som følger med en eksamen fra et prestigefyldt og krævende lederprogram.

    • Online

    Fuldtid

    10 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spanish

    Gå ikke glip af muligheden for at tage et skridt fremad i din professionelle karriere inden for sportssektoren. Specialiser dig i sportsledelse, og lær af de allerbedste - Real Madrid C.F. - en verdensleder inden for innovation og sportsledelse.

    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Executive MBA tilbyder deltageren en reel kontakt med innovation og en tilgang til de mest aktuelle tendenser inden for ledelse.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette online MBA-program fra Arden University giver den kritiske fordel for at få succes i det øverste niveau af forretning, med fokus på lederegenskaber, virksomheds bæredygtighed og udformning af strategiske modeller. Uanset om du opretter en nichestart-up eller opererer i en internationalt anerkendt virksomhed, giver Ardens MBA-program dig de færdigheder, du skal bruge for at sætte din virksomhed op til succes.

    • Louisville, USA

    Fuldtid

    18 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Executive Master of Business Administration (EMBA)-graden er designet til ledere eller vejledere, der i øjeblikket arbejder i stillinger, hvor deres uddannelsesresultater er direkte forbundet med deres professionelle erfaringer. Læreplanen er designet til at udstyre travle fagfolk med værktøjerne til effektivt at styre forandringen og væksten i nutidens konkurrenceprægede globale miljø.

    • Oxford, Det Forenede Kongerige
    • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få din europæiske MBA i Human Resource Management gennem interaktive og fleksible onlinekurser. Ideelt program i Human Resource for arbejdende ledere over hele verden

    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    French

    Executive MBA-programmet er designet til at give en anden ledelsesevne til arbejdende fagfolk, studerende, der ønsker at forbedre deres færdigheder, eller fagfolk, der ønsker at omskole.

    • Thessaloniki, Grækenland
    • Online

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Executive MBA-programmet er designet til at give en postgraduat (kandidat) niveau uddannelse i Business Administration og tilbydes til ledere, der ønsker at fremme deres specialisering i Business Administration.

    • Geneva, Schweiz
    • Online

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Executive MBA-programmet består af kernekurser, du skal gennemføre. Nogle af emnerne inkluderer Den fortsatte stigning i AI, føde en kulturomdannelse, følge med dataudbruddet, robotter, øget værdi for menneskelige færdigheder, automatisering driver nye færdighedsskift, etiske udfordringer for ledere og virksomheder.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Executive MBA (EMBA) fra OBS Business School har indflydelse på den strategiske, internationale og innovative vision for Business Management, mens enhver person med ansvar for en virksomhedsorganisation eller et område af den skal have en holistisk vision om virksomheden, forstå, at enhver strategisk beslutning skal være i overensstemmelse med virksomhedens strategi og gøres på en innovativ måde. Master i virksomhedsledelse er fokuseret på at udvikle de nødvendige færdigheder til at lede et forretningsprojekt, tage ansvar for et område af virksomheden eller starte din egen virksomhed.

    • Online Switzerland

    Deltid

    10 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær de færdigheder i den virkelige verden, som du har brug for for at blive hurtigere forfremmet end dine kolleger og blive en succesfuld leder eller iværksætter. Få en international online MBA-grad, UK-akkrediteret og yderligere kursuscertificeringer fra Harvard University, MIT, Columbia, Imperial, IBM og AWS. Hvis du ønsker at differentiere dig selv fra konkurrenterne, er dette det rigtige Global Online MBA-program at deltage i!