Deltid EMBA Sharjah - EMBA -uddannelser i Sharjah EMBA , Sharjah

Deltid EMBA Sharjah - EMBA -uddannelser i Sharjah EMBA , Sharjah

MBA

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

Sharjah er en kystby i De Forenede Arabiske Emirater. Byen er meget kendt for sine gymnasier og er især vestlige fokuserede uddannelser og gymnasier.

Deltid EMBA Sharjah - Tag din EMBA i Sharjah. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under EMBA MBA Forenede Arabiske Emirater Sharjah. Prøv vores kategori MBA MBA i stedet.

Search for similar programs here