Deltid EMBA Ras Al Khaimah - EMBA -uddannelser i Ras Al Khaimah EMBA , Ras Al Khaimah

Deltid EMBA Ras Al Khaimah - EMBA -uddannelser i Ras Al Khaimah EMBA , Ras Al Khaimah

MBA

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

Ras al-Khaimah er et af de syv emirater beliggende i de nordlige regioner af Det Forenede Arabiske Emirater. Dens navn kan oversættes til "Top of the Tent" og er hjemsted for mere end 250.000 indbyggere. Det har flere lokaliteter og museer gør det til et populært turistmål.

Deltid EMBA Ras Al Khaimah - Tag din EMBA i Ras Al Khaimah. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MBA (executive)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
på universitet Deltid 3 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Dette program er undervist i UAE. Den Executive MBA er en deltids-program for forretningsfolk forbereder sig på at blive topledere. Dens fokus er på udvikling af viden og forståelse af strategiske ledelsesmæssige spørgsmål med henblik på at reflektere over og forbedre business og management praksis. [+]

Dette program er undervist i UAE

Den Udøvende MBA er en deltids-program for forretningsfolk forbereder sig på at blive topledere. Dens fokus er på udvikling af viden og forståelse af strategiske ledelsesmæssige spørgsmål med henblik på at reflektere over og forbedre business og management praksis. Programmet er designet til at passe sammen med de krav, som en fuld tid job.

Om kurset

Ligegyldigt hvilken del af industrien eller handel du arbejder i, vil Executive MBA kursus hjælpe dig med at få en kritisk forståelse af de problemer og udfordringer virksomheder og organisationer, og udstyre dig med de analytiske og kritiske evner til at identificere potentielle løsninger. Disse kvaliteter er søges af prestigefyldte arbejdsgivere.... [-]


Executive Master Of Business Administration (EMBA)

American University of Ras al Khaimah
på universitet 2 år September 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Executive Master of Business Administration (EMBA) [+]

Executive Master of Business Administration (EMBA) [-]