MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Al Jazirah Al Hamra - EMBA -uddannelser i Al Jazirah Al Hamra EMBA , Al Jazirah Al Hamra

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Rak eller Ras Al Khaimah er en by på den nordlige bred af De Forenede Arabiske Emirater. Byen er kendt for sine historiske klitter og etniske stammer. Byen er også hjemsted for nogle af de bedste loven og handelsskoler i landet og regionen.

Deltid EMBA Al Jazirah Al Hamra - Tag din EMBA i Al Jazirah Al Hamra. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

MBA (executive)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
på universitet Deltid 3 år Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Al Jazirah Al Hamra

Dette program er undervist i UAE. Den Executive MBA er en deltids-program for forretningsfolk forbereder sig på at blive topledere. Dens fokus er på udvikling af viden og forståelse af strategiske ledelsesmæssige spørgsmål med henblik på at reflektere over og forbedre business og management praksis.