Food and Beverage Business-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Food and Beverage Business-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

EMBA-programmer: Søg her for Food and Beverage Business-programmer. Få alle skole og EMBA information directely, spare tid og kontakte EMBA indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere

MBA i vinhandel

California State University Sonoma
på universitet Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 - 3 år March 2019 USA 1801 + 2 mere

Dagens vinindustri ændrer sig. Mere end blot at imødekomme branchens behov, hjælper Sonoma MBA i Wine Business til at forme, hvordan industrien udvikler sig inden for kravene til globalisering, teknologi og forandring af regler. Den internationalt akkrediterede Sonoma Executive MBA i Wine Business leveres med en tidsplan, relevans og ledelsesfokus for udøvende fagfolk på seniorleder, direktør og executive niveauer. [+]

Sonoma MBA i vinhandel

Lad din lidenskab blive dit erhverv.

Dagens vinindustri ændrer sig. Mere end blot at imødekomme branchens behov, hjælper Sonoma MBA i Wine Business til at forme, hvordan industrien udvikler sig inden for kravene til globalisering, teknologi og forandring af regler.

Dette specialiserede program er det eneste af sin art og udstyre studerende med viden om viden og branchespecifikke værktøjer til at levere resultater i dagens konkurrencedygtige globale vinmarkeder. Programmet er internationalt akkrediteret og leveres i et deltidsformat for arbejdende fagfolk (to år) eller et fuldtidsspor for studerende, der ønsker at gennemføre programmet på et år.

... [-]