Deltid EMBA Helsinki - EMBA -uddannelser i Helsinki EMBA , Helsinki

Deltid EMBA Helsinki - EMBA -uddannelser i Helsinki EMBA , Helsinki

MBA

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Helsinki er hovedstaden i Finland. Det er beliggende i Region Uusimaa og har en befolkning på over 600.000 indbyggere. Det er hjemsted for flere universiteter og andre højere læreanstalter.

Deltid EMBA Helsinki - Tag din EMBA i Helsinki. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA Programme

Hanken School of Economics
på universitet Deltid 2 år March 2018 Finland Helsinki

[+]

. Indtagelsesrunde 1: 31. oktober 2017 [-]

Henley Executive MBA

Henley Business School
på universitet Deltid 2 - 7 år October 2018 Finland Helsinki

Executive MBA er for erfarne og ambitiøse ledere på udkig efter at udvikle deres ledelsesmæssige og ledelsesmæssige kompetencer. Programmet er struktureret til at give dig mulighed for at fortsætte med at arbejde på fuld tid og at studere din MBA på deltid. [+]

At skabe bedre resultater

Henley Executive MBA er en intens og givende oplevelse. Det er udfordrende, stimulerende og relevant. I mange tilfælde er det livsforandrende.

Triple Accredited af AMBA, EQUIS og AACSB, og blandt de mest kendte MBA'er i verden, er Henley Executive MBA designet til at hjælpe dig med at opnå de bedst mulige resultater i erhvervslivet og i livet. Fordelene kan tydeligt måles, hvilket giver et stort afkast til dig personligt og mere bredt til din virksomhed. Henley Executive MBA er det eneste MBA-program i Finland, der tilbyder en kandidatgrad.

Udnyt vores globalt anerkendte ekspertise inden for international forretning, lederskab, corporate reputation og international finansiering. Lær at tænke strategisk og få større tillid. Vi vil engagere dig på alle niveauer, gennem coaching og personlig udvikling, for at give dig selvtillid og energi til at tackle dine udfordringer og det fokus, du har brug for for at nå dine mål.... [-]


Emba Kreativt Lederskab

Management Institute of Finland
på universitet Deltid 2 år August 2018 Finland Helsinki

EMBA Creative Leadership er et 2-årigt internationalt program udført af Management Institute of Finland MIF i samarbejde med internationale samarbejdspartnere og bidragsydere, herunder IMD og [+]

EMBA i kreativt lederskab

EMBA Creative Leadership er et 2-årigt internationalt program udført af Management Institute of Finland MIF i samarbejde med internationale samarbejdspartnere og bidragsydere, herunder IMD og University of Berkeley.

Programindhold

EMBA 1. årsmoduler, hovedsagelig onsdag-fredag:

• Strategisk ledelse

• Introduktion til økonomi og finansiering

• Makroøkonomi for ledere

• Marketing Management

• Lederskab

• Videnledelse og innovation

• HR afdeling

• Tværkulturel ledelse og virksomhedernes ansvar

• Undersøg tur i udlandet

EMBA 2. årsmoduler, hovedsagelig onsdag-fredag:... [-]