MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Finland - EMBA -uddannelser i Finland EMBA

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Deltid EMBA i Finland - Tag din Deltid EMBA i Finland. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA Program

Hanken School of Economics
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Finland Helsinki

Hanken Executive MBA er et internationalt akkrediteret program baseret i Helsinki, Finland. Efter afslutningen af ​​dette program vil du have indsigt og værktøjer til at påvirke enhver forretningsindstilling.

Executive MBA - Globalt

Henley Business School Finland
på universitet Deltid 21 - 27 måneder Oktober 2019 Finland Helsinki

Dagens globalt forbundne forretningsverden kræver et bredere perspektiv, nye færdigheder og forskellige måder at tænke på. Henley Executive MBA (EMBA) - Global er designet til at udvikle fremragende forretningsledere, der er klar til at tage de udfordringer og muligheder i at operere i dagens komplekse og hurtigt bevægende globale økonomi. Det udvikler ledere, der er stærke, ansvarlige og tilpasningsdygtige.