MBASTUDIES

Deltid EMBA i Finland - EMBA -uddannelser i Finland EMBA

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Deltid EMBA i Finland - Tag din Deltid EMBA i Finland. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA - Globalt

Henley Business School Finland
EMBA
Okt 2020
<
Deltid
<
21&nbsp;-&nbsp;27 måneder
Engelsk
på universitet

Dagens globalt forbundne forretningsverden kræver et bredere perspektiv, nye færdigheder og forskellige måder at tænke på. Henley Executive MBA (EMBA) - Global er designet til ...

Læs mere

Executive MBA Program

Hanken School of Economics
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Hanken Executive MBA er et internationalt akkrediteret program baseret i Helsinki, Finland. Efter afslutningen af ​​dette program vil du have indsigt og værktøjer til at påvir ...

Læs mere