MBASTUDIES

Finansiel ledelse-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En Master of Business Administration er en fantastisk mulighed for personer, der ønsker at spore deres karriere i ledende stillinger. MBA-studerende præsenteres med real-life scenarier, der kan forberede dem til hurtig fremskridt på arbejdspladsen. Som følge heraf er MBA-kandidater fortsat i høj efterspørgsel på grund af de færdigheder, de har erhvervet i disse programmer.

Hvad er en MBA i Financial Management? Dette er en grad rettet mod fagfolk, som arbejder inden for deres respektive organisationers finansielle områder og ønsker at øge deres viden om de nyeste værktøjer og teknikker inden for økonomistyringssektoren. Denne type grad kan forberede kandidater til ledende lederstillinger. Studerende kan tilmelde sig kurser, der beskæftiger sig med emner som strategisk ledelse, marketing, projektledelse og regnskab.

Studerende, der er interesseret i en MBA i Financial Management, kan forvente at udvikle strategisk tænkning og finansielle færdigheder, der kan bruges til at forbedre deres personlige tid og penge ledelse. Forbedrede problemløsningskompetencer kan placere dem for flere muligheder på højt niveau og højere løn på arbejdspladsen.

Omkostningerne ved en MBA varierer afhængigt af skolen og typen af ​​tilbud, der tilbydes. Studerende, der er interesserede, bør være sikker på at undersøge tilgængelige programmer, der falder inden for deres finansielle muligheder.

Der er mange muligheder for kandidater med MBA i Financial Management legitimationsoplysninger. Nogle af disse stillinger kan omfatte finansanalytiker, økonomiafdelingschef, investeringsbankmand og økonomichef. Kandidater kan vælge at arbejde for internationale virksomheder, offentlige organisationer eller nonprofits. Nogle vælger også at arbejde som konsulenter eller iværksættere. Fordi det er en avanceret grad, kan en MBA også forberede kandidater til ph.d.-programmer.

MBA i Financial Management programmer kan findes på universiteter over hele kloden. Studerende interesseret i at forfølge en grad skal søge efter det program, der opfylder deres behov og tidsplan. Klasser kan tages i forskellige formater, herunder fuldtids, deltid, personligt eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Finansiel ledelse Filter

Executive MBA i økonomistyring

Learna Ltd
EMBA
Mar 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18 måneder
05 Feb 2021
Engelsk
Online

Vores Executive Management Executive MBA tilbyder forretningsførere og ledere et fremtidssikkert og udfordrende studieprogram, som hurtigt vil udvide din akademiske forståelse ...

Læs mere

Executive MBA | Finansiel ledelse - Online, Blended eller Heltid

EMAS Eurasian Management & Administration School
EMBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Russisk
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Studer på engelsk! (1) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Fuldtid på campus i Rusland! Top-14 bedste MBA'er i Central- og Østeuropa! Top-200 bedste MBA'er i ...

Læs mere

Executive MBA - Økonomistyring

Formato Educativo
EMBA
<
Fuldtid
<
10 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Deltagerne i dette program vil blive konfronteret med at analysere og evaluere det finansielle område af virksomheder (både tjenesteydelser og industrielle) i en eminent prakt ...

Læs mere

Executive Master i regnskab og økonomistyring

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Online

Denne Executive Master (EMBA) i Regnskab og Økonomistyring Uddannelsen er ideel til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 5 år i en ledende stilling inden ...

Læs mere